Theodor Kockelkoren - Toezicht als beroep

Schrijver:
Titel: Toezicht als beroep
ISBN: 9789082536201
Uitgever: Gentian Publishing
Bijzonderheden: Ongelezen. Conditie: Als nieuw. Editie: 1. Jaar: 2016. Taal: Nederlands.
Prijs: € 11,95
Verzendkosten: € 3,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Toezicht als beroep 1e druk is een boek van Theodor Kockelkoren uitgegeven bij Gentian Publishing. ISBN 9789082536201

Wil je weten hoe toezicht werkt? Dit boek belicht toezicht van binnenuit. Het is rijk gelardeerd met voorbeelden, vooral uit het financiële toezicht. Met de inzichten in de aard en werking van toezicht wordt de lezer aan het denken gezet. ‘Toezicht als Beroep’ is daarmee bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in toezicht, die met toezichthouders te maken heeft of die zelf toezicht houdt. Met zijn pleidooi om in het toezichthouden juist wél idealen toe te staan, breekt Theodor Kockelkoren een lans voor bezieling in het toezicht. Hij laat overtuigend zien dat zonder idealen toezicht verzandt in een nutteloze bureaucratie. Tegelijkertijd maakt hij duidelijk dat toezicht ook geen panacee is, dat voor al onze problemen dé oplossing biedt. “Hij gunt ons een blik in de zwarte doos van toezicht” “Fascinerend en inspirerend” “Het heeft bij ons veel losgemaakt”
Over de auteur Theodor Kockelkoren is oud bestuurder van de Autoriteit Financiële Markten. Hij werkte er van 2002 tot 2015. Daarvoor werkte hij als adviseur bij McKinsey & Company en studeerde hij elektrotechniek aan de Technische Universiteit Eindhoven. Hij is als adjunct professor verbonden aan TIAS School for Business and Society in Utrecht.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

Logo boekenbalie

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit Belgie) betalen. Het is niet mogelijk boeken af te halen. - Op voorraad in ons magazijn. - Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden. - Stevig verpakt - We verzenden ook naar Belgie voor € 6,75

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Theodor Kockelkoren - Toezicht als beroep