Mark Owen, Kevin Maurer - Geen held

Schrijver:
Titel: Geen held
ISBN: 9789022570852
Uitgever: Boekerij
Bijzonderheden: Rug krom van het lezen, grote vouw of kleine beschadiging. Conditie: Redelijk. Editie: 1. Jaar: 2014. Taal: Nederlands.
Prijs: € 5,45
Verzendkosten: € 4,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Mark Owens veel geroemde Geen makkelijke dag, over de door hem geleide missie die de wereld verloste van Osama bin Laden, was een onmiddellijke bestseller. Maar in de dertien jaar dat Mark Owen leiding gaf aan seal Team Six, nam hij deel aan veel meer en veel grotere missies die ook van grote invloed waren op de wereldgeschiedenis. Niet alle missies waren even succesvol, maar zowel de successen als de mislukkingen dragen volgens Owen bij aan de perfect geoliede machine van de Seals, het elitekorps dat leeft bij het motto: 'De enige makkelijke dag was gisteren.' Al deze missies en ervaringen beschrijft Owen - op de openhartige manier die we van hem kennen - in dit nieuwe, spannende boek.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

Logo boekenbalie

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit Belgie) betalen. Het is niet mogelijk boeken af te halen. - Op voorraad in ons magazijn. - Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden. - Stevig verpakt - We verzenden ook naar Belgie voor € 6,75

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Mark Owen, Kevin Maurer - Geen held Mark Owen, Kevin Maurer - Geen held