Krinner, C. - Klim- en balkonplanten - Thieme

Schrijver:
Titel: Klim- en balkonplanten - Thieme
ISBN: 9789052100975
Taal: Nederlands
Uitgever: Tirion Natuur
Bijzonderheden: 1991, paperback 63p in goede staat
Prijs: € 3,00
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Het is altijd moeilijk om in kort bestek twee onderwerpen uitvoerig te behandelen. Daarom is dit boekje vooral gericht op de praktische uitvoering. De indeling van de bladspiegel in drie (of meer) kolommen maakt de hoofdstukken goed overzichtelijk. Alle facetten zijn uiteraard zo beknopt mogelijk samengevat. Dat neemt niet weg dat er zowel voor de beginner als voor de meer ervaren balkon-tuinier veel wetenswaardigs in is te vinden; als zodanig een aanwinst. Een verzorgde, aantrekkelijk met kleurenfoto's en dito tekeningen geïllustreerde uitgave in kleine maar heldere drukletter.
(Biblion recensie, K. van Lunzen-Rademaker.)
Verder lezen

Hidden Treasures

Hidden Treasures uit Oost-Souburg

Logo Hidden Treasures

Boeken die net dat ene speciale hebben waar ik voor ben gevallen. O.a.(Wereld)literatuur, fantasy, sci-fi, geschiedenis, natuur, psychologie en prentenboeken. In Nederlands en Engels. Books that have that special something I fell for I(world) literature, fantasy, sci-fi, nature, children's book, history and psychology.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Krinner, C. - Klim- en balkonplanten - Thieme

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Hidden Treasures

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Hidden Treasures
  • Na uw bestelling ontvangen u en Hidden Treasures een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Hidden Treasures vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Hidden Treasures kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.