Mondriaan voor beginners

Schrijver:
Titel: Mondriaan voor beginners
ISBN: 9789072138330
Uitgever: Koperen Tuin, De
Bijzonderheden: 1994, paperback, goede staat Helder en aantrekkelijk geschreven, met veel goede foto's (52 in zwart-wit en 43 in kleur), is dit boek geschikt voor een zeer breed, publiek vanaf ca. 12 jaar.
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Inleiding op het werk van de schilder Piet Mondriaan (1872-1944). Mondriaans manier van werken en de dingen die hij belangrijk vond in de verschillende perioden van zijn leven worden op ontspannen wijze uitgelegd. Alle plaatsen waar Mondriaan gewerkt heeft, komen aan bod, maar omdat deze uitgave een initiatief is van het Zeeuws Museum ligt de nadruk op de Domburg, waar hij van 1908 tot 1916 regelmatig verbleef. Het leven in de badplaats, waar de rijken kwamen kuren en de kunstenaars kwamen schilderen, wordt uitvoerig beschreven, evenals de invloed van de zee en het bijzondere Zeeuwse licht op het werk van Mondriaan. De vijf 'doe-opdrachten' in het boek laten de lezer kennismaken met o.a. de werking van kleur, het abstraheren van vormen, het opbouwen van een compositie en de poëzie in het werk van Mondriaan. Helder en aantrekkelijk geschreven, met veel goede foto's (52 in zwart-wit en 43 in kleur), is dit boek geschikt voor een zeer breed, publiek vanaf ca. 12 jaar.
Verder lezen

boekenbinder

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum, etnografica en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Ieder weekend van 14.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

 - Mondriaan voor beginners

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekenbinder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met boekenbinder
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekenbinder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekenbinder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • boekenbinder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.