boekenbinder is momenteel afwezig,boekenbinder heeft de volgende melding achtergelaten:

Wegens verbouwing is Boekenbinder t/m 30-04-2024 afwezig

De verkoper verwacht te reageren na 30-04-2024
Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Mondriaan voor beginners

Schrijver:
Titel: Mondriaan voor beginners
ISBN: 9789072138330
Uitgever: Koperen Tuin, De
Bijzonderheden: 1994, paperback, goede staat Helder en aantrekkelijk geschreven, met veel goede foto's (52 in zwart-wit en 43 in kleur), is dit boek geschikt voor een zeer breed, publiek vanaf ca. 12 jaar.
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Inleiding op het werk van de schilder Piet Mondriaan (1872-1944). Mondriaans manier van werken en de dingen die hij belangrijk vond in de verschillende perioden van zijn leven worden op ontspannen wijze uitgelegd. Alle plaatsen waar Mondriaan gewerkt heeft, komen aan bod, maar omdat deze uitgave een initiatief is van het Zeeuws Museum ligt de nadruk op de Domburg, waar hij van 1908 tot 1916 regelmatig verbleef. Het leven in de badplaats, waar de rijken kwamen kuren en de kunstenaars kwamen schilderen, wordt uitvoerig beschreven, evenals de invloed van de zee en het bijzondere Zeeuwse licht op het werk van Mondriaan. De vijf 'doe-opdrachten' in het boek laten de lezer kennismaken met o.a. de werking van kleur, het abstraheren van vormen, het opbouwen van een compositie en de poëzie in het werk van Mondriaan. Helder en aantrekkelijk geschreven, met veel goede foto's (52 in zwart-wit en 43 in kleur), is dit boek geschikt voor een zeer breed, publiek vanaf ca. 12 jaar.
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

 - Mondriaan voor beginners