Benno Barnard - Vervangen minnaressen

Schrijver:
Titel: Vervangen minnaressen
Taal: Nederlands
Uitgever: De Carbolineum Pers, 2019
Bijzonderheden: Een inleiding tot de anglopedofilie
Beschikbaar: 3 exemplaren
Prijs: € 30,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Al vele jaren verzamelt schrijver, essayist en dichter Benno Barnard Engelse kinderboeken, een hobby die hij schertsend weleens anglopedofilie noemt. In "Vervangen minnaressen" geeft hij voor het eerst een kijkje in zijn juveniele boekenkast. Hij heeft tien Engelse kinderboeken uitgekozen die voor hem van bijzondere betekenis zijn, waaronder een uitgave van "Alice in Wonderland" die door de echte Alice gesigneerd is, en zijn allereerste eigen boek: "The Jack and Jill Book for 1957". Zoon Christopher maakte er tien foto's bij. Het boekje telt 48 blz., op gevergeerd Conqueror papier.

De oplage van "Vervangen minnaressen" bestaat uit 90 gesigneerde exemplaren, waarvan de eerste 60, ingenaaid en genummerd van 1 tot 60, zijn uitgedeeld tijdens de presentatie van Barnards nieuwe boek "Zingen en creperen. Dagboek 2014-2017" (Uitgeverij Atlas Contact) op 15 oktober 2019 in het Poëziecentrum te Gent. Verder zijn er 30 handgebonden en Romeins genummerde exemplaren, in schuifdoosje, beschikbaar voor de verkoop. Prijs 30 euro, plus 5 euro voor verzending.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Benno Barnard - Vervangen minnaressen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.