Jan Denucé - Afrika in de XVIde eeuw

Schrijver:
Titel: Afrika in de XVIde eeuw
Taal: Nederlands
Uitgever: De Sikkel, Antwerpen
Bijzonderheden: Reproductie van de Blaeu-Verbist kaart van Afrika
Prijs: € 40,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
"Afrika in de XVIde eeuw en de handel van Antwerpen, met een reproductie van de wandkaart van Blaeu-Verbist van 1644 in 9 folio-bladen. Door Jan Denucé. Archivaris en conservator der Oudheidkundige Musea van Antwerpen. De Sikkel, 1937. Reeks: ''Dokumenten voor de Geschiedenis van den Handel'', deel II."

Oorspronkelijk uitgeversomslag, 33 x 26 cm. Lichtjes gebruind en vooral onderaan wat gebrokkeld omslag. Op het eerste schutblad een opdracht door Jan Denucé, gesigneerd. Achteraan colofon: gedrukt op 250 genummerde exemplaren. 122 blz., inclusief acht ingekleefde illustraties ; achteraan in negen uitslaande platen de reproductie van de wandkaart van Blaeu-Verbist uit 1644.

Interessant werk over de intensieve handelsrelaties van Antwerpen met Noord- en West-Afrika in de zestiende eeuw. Mét de beroemde Blaeu-kaart van Afrika uit 1644 afgebeeld en besproken.

Prijs 40 euro plus 10 voor aangetekende verzending in Nederland en België. Afhalen in Kalmthout kan.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Jan Denucé - Afrika in de XVIde eeuw Jan Denucé - Afrika in de XVIde eeuw Jan Denucé - Afrika in de XVIde eeuw Jan Denucé - Afrika in de XVIde eeuw

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.