Zuidhoek, Arne - Vaart. Een eeuw scheepvaarttechniek in Nederla

Schrijver:
Titel: Vaart. Een eeuw scheepvaarttechniek in Nederland
ISBN: 9789060130056
Taal: Nederlands
Uitgever: De Alk
Bijzonderheden: 1998, 196pp, Gebonden
Prijs: € 8,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting
Een fraaie uitgave, waar nodig ondersteund met foto's, illustraties en tekeningen. Een beeld van maritien Nederland in de twinstige eeuw. Over scheepvaart, scheepsbouw en havens in Nederland in de breedste zin van het woord. Laat de relatie tussen mens en techniek zien. Goed leesbaar en aantrekkelijk. Dat was de opdracht aan de schrijver-beeldend kunstenaar Arne Zuidhoek voor een boek ter gelegenheid van het twintigste lustrum van de Nederlandse Vereniging van Technici op Scheepsgebied (NVTS). Een dergelijk boek is nooit afgerond. Er is materiaal aangedragen voor tientallen boeken.

In redelijk goede staat
Verder lezen

Pronkboeken uit Winschoten

zakelijk

Logo Pronkboeken

De boeken zijn ook direct van onze website http://www.pronkboeken.nl te bestellen, Dit is van toepassing op alle boeken die wij op boekwinkeltjes geplaatst hebben. Wij berekenen in Nederland voor een brievenbuspakket € 3,60 en voor een pakket € 6,30. Voor België gelden de volgende tarieven: Pakket € 6,99

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Zuidhoek, Arne - Vaart. Een eeuw scheepvaarttechniek in Nederland

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Pronkboeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met Pronkboeken
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  S&P Boeken/kapperstudio
  Kamer van Koophandel nummer: 76656845
  NL003117317B15
  www.pronkboeken.nl
 • Na uw bestelling ontvangen u en Pronkboeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Pronkboeken vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • Pronkboeken kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.