Boer, P.C. - Luchtstrijd rond Borneo

Schrijver:
Titel: Luchtstrijd rond Borneo
ISBN: 9789026942532
Taal: Nederlands
Uitgever: Van Holkema & Warendorf. Unieboek BV
Bijzonderheden: 1e druk 1987, 299 Pagina's, Hardcover. In goede staat. Geen papieren omslag meer.
Prijs: € 13,00
Verzendkosten: € 4,40 (binnen Nederland)
Meer info:
De verrichtingen van het luchtwapen in de strijd tegen Japan van december 1941 tot februari 1942, toen Borneo verloren ging, is het onderwerp van dit boek. De schrijfster heeft hiervoor veel onderzoek moeten verrichten daar er weinig betrouwbaar materiaal voorhanden was. Het resultaat is een gedetailleerd overzicht van de verschillende acties, de resultaten daarvan en een beoordeling van de gevoerde tactiek en de achterliggende strategie. Door het wetenschappelijke karakter van deze studie, gepaard gaande aan de vermelding van zeer veel detailkennis is dit boek niet gemakkelijk toegankelijk. De echt geinteresseerden zullen ongetwijfeld kennis willen nemen van een nog weinig onderzocht stuk Nederlands-Indische geschiedenis. Met enkele zwart-wit foto's.
Verder lezen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Gekash

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Gekash
  • Na uw bestelling ontvangen u en Gekash een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Gekash vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Gekash kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.