Abrahams, Frits - Liefde en ander leed

Schrijver:
Titel: Liefde en ander leed
ISBN: 9789044601930
Taal: Nederlands
Uitgever: Prometheus / NRC
Bijzonderheden: 2002, 1e druk, 225 pp paperback (vrijwel NIEUW!) Staat van het boek: 9.5
Prijs: € 4,50
Verzendkosten: € 3,84 (binnen Nederland)
Meer info:
Frits Abrahams - Liefde en ander leed
(Prometheus / NRC)
ISBN 9044601938
1e druk 2002
225 pp paperback
(vrijwel NIEUW!)
Staat van het boek: 9.5

Liefde en ander leed is een selectie uit de columns die Frits Abrahams dagelijks schreef voor NRC Handelsblad. Frits Abrahams is van vele markten thuis. Zijn onderwerpkeuze varieert van kunst tot politiek en sport. Dat is de journalistieke kant van zijn werk. Daarnaast schrijft hij in zijn columns verhalend proza over ontmoetingen en gebeurtenissen in het leven van alledag. Al die genres hebben één bindmiddel: een eigen toon die ook bij de zwaarste onderwerpen lichtvoetig en speels blijft.Recensie(s)Vijf dagen per week publiceert de auteur een column op de achterpagina van NRC Handelsblad. Van die talrijke bijdragen zijn er ruim honderd - alle royaal anderhalve pagina lang - in dit boek afgedrukt. Het zijn stuk voor stuk pareltjes, die blijk geven van zijn vermogen tot nauwkeurig observeren en fijnzinnig stileren. Nieuwsgierigheid is de journalistieke drijfveer, kennis van zeer uiteenlopende terreinen zorgt voor een wisselende reeks aan onderwerpen, maar vooral zijn bewogen engagement met personen en gebeurtenissen maken deze columns tot een verrassende en unieke verzameling. Zijn stijl is onnavolgbaar: puntig, cynisch en humoristisch, lichtvoetig en speels. Abrahams weet in kort bestek de ingewikkeldste verschijnselen bij mens en maatschappij in zijn heel eigen toonsoort tot verrukkelijke muziekstukjes te componeren. Paperback, kleine druk.

Prijs €4,50
Verder lezen

Stanley&Livingstone

Stanley&Livingstone uit Utrecht

Logo Stanley&Livingstone

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
GRATIS verzending bij besteding van €20,- of meer (naar Belgie €25,-), nog eens 10% KORTING bij besteding van €40,- of meer.
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Esoterie, Psychologie en Filosofie.
Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!
ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Abrahams, Frits - Liefde en ander leed Abrahams, Frits - Liefde en ander leed Abrahams, Frits - Liefde en ander leed

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Stanley&Livingstone

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Stanley&Livingstone
  • Na uw bestelling ontvangen u en Stanley&Livingstone een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Stanley&Livingstone vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Stanley&Livingstone kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.