Onbekend - 101 manieren om uw geheugen te verbetere

Schrijver:
Titel: 101 manieren om uw geheugen te verbetere
ISBN: 9789064077104
Uitgever: Reader'S Digest Nederland
Bijzonderheden: Kaft met krasjes, deukjes, omgekruld of slijtage aan de randen. Conditie: Goed. Editie: 1. Jaar: 2005. Taal: Nederlands.
Prijs: € 4,90
Verzendkosten: € 4,95 (binnen Nederland)
Meer info:
101 Manieren om uw Geheugen te Verbeteren
Puzzel uw hersenen in topconditie
Iedereen kent het wel: u vergeet dingen die u eigenlijk wel weet of u hebt ineens grote moeite om op de naam van een bekende te komen. De kruiswoordpuzzels, rebussen, woordspelletjes en zoekplaatjes in dit leuke en tegelijkertijd leerzame boek oefenen het geheugen en voorkomen dergelijke ongemakkelijke momenten.
101 Manieren om uw Geheugen te Verbeteren is in drie delen opgesplitst. Steeds wordt iets dieper op het geheugen ingegaan en worden de oefeningen iets moeilijker. In ieder hoofdstuk wordt allereerst beknopt maar helder uitgelegd hoe het brein informatie opneemt en opslaat. Vervolgens laten de vele grappige puzzels, adviezen en tips zien hoe het functioneren van het geheugen op peil te houden en te verbeteren is. Wie vervolgens aan de slag gaat met de oefeningen uit dit boek heeft er een leuke hobby bij en – nog belangrijker – onthoudt voortaan zonder moeite lijstjes, telefoonnummers, gedichten, namen, afspraken en nog veel, veel meer. Een leerzame en boeiende uitgave!
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

Logo boekenbalie

Al u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit Belgie) betalen. Het is niet mogelijk boeken af te halen. - Op voorraad in ons magazijn. - Op werkdagen voor 15:00 besteld, de volgende dag geleverd. - Stevig verpakt - We verzenden ook naar Belgie voor € 6,75

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Onbekend - 101 manieren om uw geheugen te verbetere