Ingmar Heytze - De man die ophield te bestaan

Schrijver:
Titel: De man die ophield te bestaan
ISBN: 9789057596988
Uitgever: Uitgeverij Podium B.V.
Bijzonderheden: Kaft met krasjes, deukjes, omgekruld of slijtage aan de randen. Conditie: Goed. Editie: 1. Jaar: 2015. Taal: Nederlands.
Prijs: € 6,50
Verzendkosten: € 3,00 (binnen Nederland)
Meer info:
'Langzaamaan begin ik te begrijpen
dat we alle drie tegelijk geboren worden.'
Ingmar Heytze werd onlangs vader. In de vele doorwaakte nachten die volgden dichtte hij openhartig over zijn nieuwe rol. Met verwondering slaat hij gade wat dit nieuwe leven bij hem teweegbrengt. Als prille vader, maar ook als geliefde, man en bovenal als dichter.
Ingmar Heytze (1970) publiceerde tien dichtbundels. In 2008 ontving Heytze de C.C.S. Croneprijs voor zijn gehele oeuvre. Zijn laatste bundel, Ademhalen onder de maan, werd bekroond met de Hugues C. Pernathprijs 2013.
'Ik blijf Heytze graag volgen, om zijn souplesse, zijn afwisseling, zijn esprit, zijn gevoel voor absurdisme en het scherpe beeld.'
Guus Middag, NRC Handelsblad
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

Logo boekenbalie

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit Belgie) betalen. Het is niet mogelijk boeken af te halen. - Op voorraad in ons magazijn. - Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden. - Stevig verpakt - We verzenden ook naar Belgie voor € 6,75

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ingmar Heytze - De man die ophield te bestaan