Erik van Praag, Jan Paul Van Soest - Het Leven Een Spel

Schrijver:
Titel: Het Leven Een Spel
ISBN: 9789021535098
Uitgever: Servire
Bijzonderheden: Kaft of papier verkleurd / vlek of streep op boekblok. Conditie: Goed. Editie: 1. Jaar: 2003. Taal: Nederlands.
Prijs: € 11,95
Verzendkosten: € 3,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Een verrassend en onconventioneel boek. Wat als het leven een grap is? Het hele leven een spel? Een verrukkelijke gedachte. We zijn geneigd het leven te zien als een zwaar en ernstig gebeuren, als iets absoluuts, met absolute waarheden en regels en verplichtingen. Je kunt het ook zien, zeggen de auteurs, als een spel, als iets relatiefs. Deze zienswijze legt de weg open naar de essentie, en naar levenslust en levenskunst.
De auteurs passen deze gedachte toe op onder meer het individu, de maatschappij, het onderwijs, de politiek en het bedrijfsleven. Een vernieuwend en uitdagend boek voor iedereen die nadenkt over zijn of haar eigen rol in het leven; voor maatschappelijk betrokkenen; voor werkende mensen; voor kiezers en politici; voor wie onderwijs geeft en onderwijs krijgt. Een toegankelijk en prikkelend geschreven boek, dat denken en discussie uitlokt. 'Het leven een spel' is een speelse visie op mens en maatschappij.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

Logo boekenbalie

Al u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit Belgie) betalen. Het is niet mogelijk boeken af te halen. - Op voorraad in ons magazijn. - Op werkdagen voor 15:00 besteld, de volgende dag geleverd. - Stevig verpakt - We verzenden ook naar Belgie voor € 6,75

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Erik van Praag, Jan Paul Van Soest - Het Leven Een Spel Erik van Praag, Jan Paul Van Soest - Het Leven Een Spel Erik van Praag, Jan Paul Van Soest - Het Leven Een Spel Erik van Praag, Jan Paul Van Soest - Het Leven Een Spel Erik van Praag, Jan Paul Van Soest - Het Leven Een Spel Erik van Praag, Jan Paul Van Soest - Het Leven Een Spel Erik van Praag, Jan Paul Van Soest - Het Leven Een Spel