Katja Retsin, K. 137 - La Katja

Schrijver:
Titel: La Katja
ISBN: 9789052408040
Uitgever: Uitgeverij Houtekiet
Bijzonderheden: Kaft of papier verkleurd / vlek of streep op boekblok. Conditie: Goed. Editie: 1. Jaar: 2004. Taal: Nederlands.
Prijs: € 18,40
Verzendkosten: € 3,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Sinds bijna twee jaar houdt Katja Retsin haar dagelijkse beslommeringen, privé en professioneel, bij in een dagboek. Luchtige schrijfsels met de nodige relativering én zelfspot, en af en toe een vleugje nostalgie: dat is wat u in dit boek terug kan vinden. Van op hol geslagen paarden tot Romeinse macho's, van verliefde ouders tot televisiekijkende honden.
Van de belevenissen in haar radioprogramma's, haar reizen voor Vlaanderen Vakantieland tot de onverwachte momenten bij Eén Jaar Gratis. Het passeert allemaal de revue.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

Logo boekenbalie

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit Belgie) betalen. Het is niet mogelijk boeken af te halen. - Op voorraad in ons magazijn. - Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden. - Stevig verpakt - We verzenden ook naar Belgie voor € 6,75

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Katja Retsin, K. 137 - La Katja