Ton Wentink, Ton Wentink - Business Performance Management

Schrijver:
Titel: Business Performance Management
ISBN: 9789047300892
Uitgever: Boom Lemma Uitgevers
Bijzonderheden: Naam, sticker, stempel of persoonlijke boodschap voorin. Conditie: Goed. Editie: 1. Jaar: 2008. Taal: Nederlands.
Prijs: € 26,95
Verzendkosten: € 3,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Business Performance Management 1e druk is een boek van Ton Wentink uitgegeven bij Boom Lemma Uitgevers. ISBN 9789047300892

Business performance management gaat over het sturen van organisaties. Het is een verzameling van opvattingen, methoden en technieken die het management kan inzetten om organisatiedoelen te behalen en prestaties te optimaliseren.
Sleutelbegrippen hierbij zijn het beheersen, borgen en verbeteren van besturingsprocessen in en tussen organisaties, het optimaliseren van inkomsten, en het minimaliseren van kosten met het oog op waardecreatie voor de stakeholders: aandeelhouders, financiers, klanten, medewerkers en 'de maatschappij'.
De auteurs bezien business performance management vanuit diverse invalshoeken: strategievorming, financieel-economisch management, marketing, kwaliteitsmanagement, it- en informatiemanagement, kennismanagement, keten- en netwerkmanagement, human resources management, organisatieverandering, cultuur, samenwerking, besluitvorming en leiderschap.
Dit boek is bestemd voor bestuurders en managers die business performance management willen inzetten om hun bedrijfsvoering te verbeteren met het oog op het realiseren van optimale resultaten.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

Logo boekenbalie

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit Belgie) betalen. Het is niet mogelijk boeken af te halen. - Op voorraad in ons magazijn. - Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden. - Stevig verpakt - We verzenden ook naar Belgie voor € 6,75

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ton Wentink, Ton Wentink - Business Performance Management