C.S. Friedman - Het zielenvuur

Schrijver:
Titel: Het zielenvuur
ISBN: 9789024556175
Uitgever: Luitingh
Bijzonderheden: Rug krom van het lezen, grote vouw of kleine beschadiging. Conditie: Redelijk. Editie: 1. Jaar: 2007. Taal: Nederlands.
Prijs: € 4,90
Verzendkosten: € 4,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Op zekere dag is de zesjarige Kamala er getuige van hoe de heks Imnea met haar kunsten een mensenleven redt, en daarbij zelf het leven laat. Want, zo leert Kamala op dit belangrijke moment in haar leven, heksen putten hun praktijk uit hun eigen levensenergie, hun zielenvuur. Kamala besluit dat ze magïster wil worden. En dat confronteert haar meteeen met een levensgroot probleem. Alleen aan man kan magïster worden, omdat naar verluidt geen enkele vrouw ooit met behoud van haar gezond verstand de transformatie overleefde.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

Logo boekenbalie

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit Belgie) betalen. Het is niet mogelijk boeken af te halen. - Op voorraad in ons magazijn. - Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden. - Stevig verpakt - We verzenden ook naar Belgie voor € 6,75

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

C.S. Friedman - Het zielenvuur