Tamaro, Susanna - Anima Mundi

Schrijver:
Titel: Anima Mundi
ISBN: 9789028417649
Taal: Nederlands
Uitgever: Wereldbibliotheek - Amsterdam
Bijzonderheden: 1997, 3e druk, 271 pp paperback met flappen (in ongelezen staat!) Staat van het boek: 9.0
Prijs: € 4,50
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Susanna Tamaro - Anima Mundi
(wereldbibliotheek - Amsterdam)
ISBN 9028417648
3e druk 1997
271 pp paperback met flappen
(in ongelezen staat!)
Staat van het boek: 9.0

Tamaro schrijft, evenals in haar bestseller De stem van je hart, over de betekenis van het leven. Na een jeugd die beheerst werd door een tirannieke vader vertrekt Walter naar Rome. Hij wordt schrijver maar kent slechts kortstondig succes. Na een ongeluk keert hij terug naar zijn geboortestreek en ontdekt daar wat het geheim van het leven is. Anima mundi is rijk aan emotionele spanning en diepgang en zal de lezer treffen in het hart.Recensie(s)Het verhaal begint met de begrafenis van de vader van Walter, de dertigjarige hoofdfiguur, en eindigt met die van Andreas en de non, twee andere cruciale figuren in zijn leven. De dood speelt dus een belangrijke rol. Pas als Walter het leven en de dood als andere manier van leven, bewegend stof, heeft begrepen en het leven na de dood niet meer als leegte ervaart, kan hij zijn bestaan ten volle accepteren. De auteur laat op frappante wijze zien hoe men in zijn leven in een cirkel ronddraait en teruggekeerd bij het begin van de cirkel zichzelf hervindt. Het boek zet tot denken aan over de essentiële zaken in dit leven

Prijs €4,50
Verder lezen

Stanley&Livingstone

Stanley&Livingstone uit Utrecht

Logo Stanley&Livingstone

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
GRATIS verzending bij besteding van €20,- of meer (naar Belgie €25,-), nog eens 10% KORTING bij besteding van €40,- of meer.
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Esoterie, Psychologie en Filosofie.
Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!
ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Tamaro, Susanna - Anima Mundi Tamaro, Susanna - Anima Mundi Tamaro, Susanna - Anima Mundi

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Stanley&Livingstone

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Stanley&Livingstone
  • Na uw bestelling ontvangen u en Stanley&Livingstone een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Stanley&Livingstone vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Stanley&Livingstone kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.