Stein, Mathilde - De nieuwe Sint

Schrijver:
Titel: De nieuwe Sint
ISBN: 9789025747848
Taal: Nederlands
Uitgever: Gottmer Uitgevers Groep bv
Bijzonderheden: 2010, 40pp, Gebonden, h24xb29cm., prima exemplaar!
Prijs: € 4,25
Verzendkosten: € 4,25 (binnen Nederland)
Meer info:
Geachte heer Klaas,
Uit onze boeken is gebleken dat u veel te oud bent om nog te werken. Daarom moet u met pensioen, en wel onmiddellijk. U zult zo snel mogelijk worden vervangen.

Hoogachtend,
de Bond van Vijf December

Vrijwel meteen daarna komt De Nieuwe Sint binnengemarcheerd en dat betekent een grote ommezwaai; Amerigo wordt te koop gezet, de pieten komen achter de lopende band te staan en de kinderen zullen voortaan moeten betalen voor ze een cadeautje krijgen. Gelukkig laat de echte Sinterklaas zich niet zomaar aan de kant zetten. Hij mag dan ruim driehonderd jaar oud zijn, het enteren van een stoomboot en het vangen van boeven gaat hem nog prima af!
Recensie(s)
Sinterklaas krijgt een brief: hij is te oud om nog te werken, hij moet onmiddellijk met pensioen. Er staat al een nieuwe sint klaar om hem te vervangen en die heeft drie lijfwachten bij zich! De nieuwe sint laat de pieten hard werken, terwijl er al zoveel pakjes klaarliggen. Klopt dit wel?
Oblong formaat prentenboek waarin de tekst en de illustraties een geheel vormen; goed vormgegeven door de plaatsing van tekst en de illustraties; verschillende perspectieven, verschillende formaten tekeningen, die soms over twee pagina's lopen. De dikomlijnde illustraties in collagetechniek in felle kleuren zijn humoristisch en karikaturaal; er is veel op te zien. Een geslaagd geheel. Vanwege de verhaallijn ook heel geschikt voor kinderen uit de middenbouw.
Verder lezen

BaalderBoek uit Hardenberg

particulier

Logo BaalderBoek

‘BaalderBoek’ is vooral gespecialiseerd in prenten- en kinderboeken. De boeken bij ‘BaalderBoek’ zijn ingedeeld op de thema’s van Kleuterplein en Schatkist en enkele andere veel voorkomende onderwerpen in de groepen 1 en 2 van de basisschool.
Hieronder een alfabetische lijst:
*Avontuur, *Bijbel, *Bouwen, *Buitenspelen, *Communicatie/Post, *December, *Dieren/Dierentuin, *Doen als of, *Eten en drinken/Restaurant, *Familie, *Gezondheid, *Herfst, *Kunst/Museum/Muziek, *Lente, *Lied/Vers/Gedicht, * Machines, *Natuur/ Milieu, *School, *SEO(Soc. Emot. Ontw.) *Uitvinden/Techniek, *Vervoer, *Winkelen, *Winter, *Wonen, *Voorbereidend lezen, *Voorbereidend rekenen, *Voorlezen, *Woordenschat.
Thuis staan nog veel meer boeken op de plank! Ook gerangschikt op bovenstaande thema’s. Vraag er naar door middel van een mailtje, misschien staat het gezochte exemplaar er tussen.
Bovendien help ik graag bij het zoeken naar een bepaald boek.
Laat het mij maar weten.
Ook basisscholen kunnen van deze service gebruik maken.
Bij aankoop van meerdere boeken is pakketverzending mogelijk via PostNL € 7,25 (tot 10 kg). Het pakket wordt dan thuisbezorgd.
Afhalen na afspraak kan ook.
Zelf langskomen en lekker zoeken? Hartelijk welkom. Stuur maar even een mailtje.
Met groet,
Dinie Tijhuis, BaalderBoek.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Stein, Mathilde - De nieuwe Sint Stein, Mathilde - De nieuwe Sint Stein, Mathilde - De nieuwe Sint

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BaalderBoek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BaalderBoek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en BaalderBoek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BaalderBoek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BaalderBoek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.