Broes, Petrus - De peinzende Kristen of bundel stichtelyke geda

Schrijver:
Titel: De peinzende Kristen of bundel stichtelyke gedachten voor de eenzaamheid (2 delen)
Taal: Nederlands
Uitgever: Petrus Schouten - Johannes Wessing 1783
Bijzonderheden: Jaargang 1793, 2 Delen deel 1 + 2 stukjen, 132 + 135 pp, Niet originele gebonden hardcovers, Redelijk goede exemplaren met in totaal 2 hele fraaie gravuren(lees extra info en zie foto's)
Prijs: € 24,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Boek compleet- Ja
Staat van de band - Een band is goed een band is redelijk (stuk ingescheurd maar zit goed vast), (zie (foto's)
Bladzijdes los- Nee
Bladzijden gescheurd- Nee
Aangevreten of wormschade- Nee
Vochtschade- Hebben een vochtrandje
Roestvlekken of andere vlekken- Een beetje roestvlekken en bij een band zijn de randen wat verkleurd
In tekst geschreven- Nee,
Verder lezen

AntiekBooks uit Lelystad

Logo AntiekBooks

ACTIE: WIJ RUIMEN ONZE VOORDELIGSTE BOEKEN OP!!!..... Bij aankoop van 2 boeken in de prijsklasse tot 17,50 euro krijgt u nu het voordeligste boek gratis! Bij aankoop van 4 boeken krijgt u de 2 voordeligste boeken gratis enz.. Bijna alle boeken tot 17,50 euro doen mee aan deze actie en zijn in de advertentie aangegeven. U kunt ze vinden door in de zoekopdracht de 2 woorden AntiekBooks en actie in te vullen! ..........................................................................................................................................
Als verzamelaars proberen we de boeken die niet meer in onze verzameling passen, op een zodanige wijze te verkopen, zoals we ze zelf ook graag kopen. Namelijk met een duidelijke omschrijving van de algehele staat en voorzien van meerdere foto's. Hierdoor kunt u zich een goed, eerlijk en heel duidelijk beeld vormen van onze boeken!
De laatste 15 jaar hebben we vooral zeldzame en hele zeldzame boeken verzameld. Een gedeelte van deze verzameling stellen we nu weer beschikbaar voor andere gepassioneerde verzamelaars. Daardoor creëeren we voor ons zelf ook de mogelijkheid, om weer in nieuwe zeldzame aankopen te kunnen blijven investeren. In ons aanbod, zult u dus een groot aantal zeldzame en uiterst zeldzame boeken aantreffen!!!
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Broes, Petrus - De peinzende Kristen of bundel stichtelyke gedachten voor de eenzaamheid (2 delen) Broes, Petrus - De peinzende Kristen of bundel stichtelyke gedachten voor de eenzaamheid (2 delen) Broes, Petrus - De peinzende Kristen of bundel stichtelyke gedachten voor de eenzaamheid (2 delen) Broes, Petrus - De peinzende Kristen of bundel stichtelyke gedachten voor de eenzaamheid (2 delen)

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij AntiekBooks

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met AntiekBooks
  • Na uw bestelling ontvangen u en AntiekBooks een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van AntiekBooks vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • AntiekBooks kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.