Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Broes, Petrus - De peinzende Kristen of bundel stichtelyke geda

Schrijver:
Titel: De peinzende Kristen of bundel stichtelyke gedachten voor de eenzaamheid (2 delen)
Taal: Nederlands
Uitgever: Petrus Schouten - Johannes Wessing 1783
Bijzonderheden: Jaargang 1793, 2 Delen deel 1 + 2 stukjen, 132 + 135 pp, Niet originele gebonden hardcovers, Redelijk goede exemplaren met in totaal 2 hele fraaie gravuren(lees extra info en zie foto's)
Prijs: € 24,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Boek compleet- Ja
Staat van de band - Een band is goed een band is redelijk (stuk ingescheurd maar zit goed vast), (zie (foto's)
Bladzijdes los- Nee
Bladzijden gescheurd- Nee
Aangevreten of wormschade- Nee
Vochtschade- Hebben een vochtrandje
Roestvlekken of andere vlekken- Een beetje roestvlekken en bij een band zijn de randen wat verkleurd
In tekst geschreven- Nee,
Verder lezen

AntiekBooks uit Lelystad

particulier

Logo AntiekBooks

Als verzamelaar probeer ik de boeken die niet meer in mijn verzameling passen, op een zodanige wijze te verkopen, zoals ik ze zelf ook graag kopen. Namelijk met een duidelijke omschrijving van de algehele staat en voorzien van meerdere foto's. Hierdoor kunt u zich een goed, eerlijk en heel duidelijk beeld vormen van de boeken die ik wil verkopen!
De laatste 15 jaar hebben ik vooral zeldzame en hele zeldzame boeken verzameld. Een gedeelte hiervan stel ik nu weer beschikbaar voor andere gepassioneerde verzamelaars. Daardoor creƫer ik voor mezelf ook de mogelijkheid, om weer in nieuwe zeldzame aankopen te kunnen blijven investeren. In mijn aanbod, zult u dus ook een groot aantal zeldzame en uiterst zeldzame boeken aantreffen! De meeste (zeldzame) boeken heb ik al heel erg lang in het bezit en kunnen daardoor nu een heel waardevol bezit worden voor een andere verzamelaar worden!
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Broes, Petrus - De peinzende Kristen of bundel stichtelyke gedachten voor de eenzaamheid (2 delen) Broes, Petrus - De peinzende Kristen of bundel stichtelyke gedachten voor de eenzaamheid (2 delen) Broes, Petrus - De peinzende Kristen of bundel stichtelyke gedachten voor de eenzaamheid (2 delen) Broes, Petrus - De peinzende Kristen of bundel stichtelyke gedachten voor de eenzaamheid (2 delen)