Tijsinger, Ellen - Zonnekind

Schrijver:
Titel: Zonnekind
ISBN: 9789000031795
Taal: Nederlands
Uitgever: Van Goor
Bijzonderheden: 148pp, Hardcover in prima staat, als nieuw. Verzk zijn 3,95 euro (en dan kan er nog een vergelijkbaar boek bij)
Prijs: € 2,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Surya is genoemd naar de god van de zon. Hij woont in een klein dorp in India. Jarenlang hebben zijn ouders gespaard voor de bruidschat van zijn oudste zus, Shanta. Nu moeten zij gaan sparen voor zijn jongste zusje Malika, want het zal niet lang meer duren, of ook zij wordt uitgehuwelijkt.
Maar de regens van de moesson blijven uit, de gewassen verdrogen op de velden en de bodem van de rivier vertoont barsten en scheuren. Geen water betekent geen werk.
Surya's vader is dagloner bij een grootgrondbezitter, maar op een dag hoeft hij niet meer te komen. Hij probeert in de stad ander werk te vinden, zodat hij zijn gezin te eten kan geven.
Dan ontmoet hij een man die een oplossing weet. Surya mag mee naar Benares, de heilige stad aan de Ganges. Hij zal er niet alleen een baantje, kleren en eten krijgen, maar hij kan er ook naar school. Surya is dolblij.
Alleen loopt alles anders dan de man beloofd heeft. Hij blijkt een ronselaar te zijn die veel geld verdient aan kinderarbeid. Surya wordt opgesloten in een donkere werkplaats. Hij verlangt naar huis, naar zijn ouders en broertje en zusjes. Maar hij heet niet voor niets zonnekind en Surya ziet kans om te ontsnappen...
Verder lezen

de Koopjeskoffer uit Goirle

Logo de Koopjeskoffer

Wat leuk dat je (misschien wel) iets gaat bestellen in mijn winkeltje!
Vaak kan er nog een boek (of meerdere boeken) bij je bestelling voor dezelfde verzendkosten.
Om makkelijker te zoeken tussen mijn andere boeken op categorie, trefwoord etc. kun je ook op de website kijken, www.dekoopjeskoffer.nl.
Verder staan er veel boeken ook op marktplaats, en kun je me vinden op Facebook en Instagram.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Tijsinger, Ellen - Zonnekind Tijsinger, Ellen - Zonnekind

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij de Koopjeskoffer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met de Koopjeskoffer
  • Na uw bestelling ontvangen u en de Koopjeskoffer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van de Koopjeskoffer vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • de Koopjeskoffer kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.