Kate Grenville - Dromen van volmaaktheid

Schrijver:
Titel: Dromen van volmaaktheid
ISBN: 9789069745794
Taal: Nederlands
Uitgever: Company of Books
Bijzonderheden: 2003 - 2e druk - Goed - Editie: 2e druk. Jaar van uitgave: 2003. Enkele gebruik-/opslagsporen; (Lees)vouw(en) rug; Lichte slijtage randjes/hoekjes/rug; Binnenwerk licht vergeeld; Putjes omslag
Prijs: € 14,00
Verzendkosten: Gratis (binnen Nederland)
Meer info:

Na drie mislukte huwelijken gaat Harley Savage parttime museumconservator naar het stoffige dorpje Karakarook New South Wales 1374 inw. om de bewoners daar te adviseren over het behoud van hun 'culturele erfenis'. In Karakarook ontmoet zij Douglas Cheeseman ingenieur en net gescheiden die naar het dorp is gekomen om de authentieke maar oude Bent Bridge af te breken en er een betonnen exemplaar voor in de plaats te zetten.
Zodra Harley en Douglas elkaar ontmoeten botsen ze op alle mogelijke manieren. Harley wil het dorp in zijn oude glorie herstellen terwijl Douglas droomt van vooruitgang. Hun tegenstrijdige idealen en standpunten kunnen echter nie verhinderen dat ze zich langzaam maar zeker tot elkaar aangetrokken voelen. Ze doen niet voor elkaar onder wat betreft koppigheid en doelgerichtheid en de vraag is dan ook of ze hun wederzijdse dromen van volmaaktheid kunnen overwinnen.
Dromen van volmaaktheid is een uiterst sfeervolle roman die je meeneemt naar de stoffige vlaktes van Australie. Kate Grenville schreef een fascinerend verhaal over twee outsiders met hun twijfels gemiste kansen en faalangst dat van begin tot eind blijft boeien.

Verder lezen

Products015.com uit Rotterdam

Logo Products015.com

Wij besteden veel aandacht aan het schoonmaken, het bepalen van de staat en de bijbehorende prijs van de boeken. Tevens worden de boeken zorgvuldig verpakt voor verzending. Kwaliteit en een eerlijke prijs vinden wij belangrijk.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Kate Grenville - Dromen van volmaaktheid