Daan Heerma van Voss - Zonder tijd te verliezen

Schrijver:
Titel: Zonder tijd te verliezen
ISBN: 9789045019680
Taal: Nederlands
Uitgever: Atlas
Bijzonderheden: 2012 - 1 - Goed - Lichte gebruik-/opslagsporen; Hoekje(s) licht gebogen; Lichte slijtage randjes/hoekjes/rug
Prijs: € 13,05
Verzendkosten: Gratis (binnen Nederland)
Meer info:

Voor beiden is het hun eerste vriendschap. Daniël en Xander buurt- en leeftijdgenoten trekken met elkaar op zoals dieren dat doen simpelweg omdat het met z'n tweeën minder gevaarlijk is dan alleen. Xander is anders dan de andere jongens uit de buurt hij droomt van reizen en zijn kamer hangt vol wereldkaarten en ansichten van verre steden.

Na hun schooltijd besluiten ze naar Perugia te verhuizen. Maar Xanders fantasieën over leven in den vreemde blijken sterker dan die van Daniël die trouw gaat studeren en iedere zondag zijn vader in Amsterdam- Zuid belt op zoek naar de geluiden van thuis. Wanneer Daniël de Zuid-Afrikaanse Sophie ontmoet doen haar verhalen hem beseffen hoe weinig hij zelf heeft meegemaakt.

Na een kort bezoek in Nederland keert Daniël terug naar een leeg huis in Perugia: Xander is verdwenen. Vastberaden zijn vriend te hervinden en hun verbond een laatste eer te bewijzen begint Daniël zijn zoektocht.

Verder lezen

Products015.com uit Rotterdam

Logo Products015.com

Wij besteden veel aandacht aan het schoonmaken, het bepalen van de staat en de bijbehorende prijs van de boeken. Tevens worden de boeken zorgvuldig verpakt voor verzending. Kwaliteit en een eerlijke prijs vinden wij belangrijk.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Daan Heerma van Voss - Zonder tijd te verliezen