E. Nijs, E. Nijs - De Amulet Van Merdur

Schrijver:
Titel: De Amulet Van Merdur
ISBN: 9789020529418
Uitgever: VCL
Bijzonderheden: Enkele bladzijde met potlood, pen of marker bewerkt. Conditie: Goed. Editie: 1. Jaar: 2009. Taal: Nederlands.
Prijs: € 4,90
Verzendkosten: € 3,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Eline Nijs is een Vlaamse debutante van achttien jaar die een indrukwekkend epos schreef over de jongen Yern. Een schitterende historische roman in het Europa van de negende eeuw.

Een historische literaire roman

Yern groeit op in een nederzetting waarin de kracht van een krijger belangrijk is. De jongeling is niet de eerste onder zijns gelijken, maar hij is schrander en gedreven. Hoewel hij als aangenomen kind toch een'vreemde'blijft in de dorpsgemeenschap, is hij geliefd. Zeker bij Minaïs, de dochter van één van de dorpsoudsten. Maar als Yern en zijn leeftijdgenoten het woud intrekken voor hun inwijdingsproef tot krijger, wordt Minaïs duidelijk te verstaan gegeven dat niet Yern maar een ander voorbestemd is voor haar.
Het is een begin van een onafgebroken reeks van avonturen, waarin het amulet van Merdur de rode draad vormt. Uiteindelijk strijden Yern en Minaïs gezamenlijk, maar is niet hij, maar zij degene die uitverkoren wordt. Een schitterend epos.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

Logo boekenbalie

Al u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit Belgie) betalen. Het is niet mogelijk boeken af te halen. - Op voorraad in ons magazijn. - Op werkdagen voor 15:00 besteld, de volgende dag geleverd. - Stevig verpakt - We verzenden ook naar Belgie voor € 6,75

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

E. Nijs, E. Nijs - De Amulet Van Merdur