Beimers, Nelleke en Liesbeth van Es - De weg van het licht Iko

Schrijver:
Titel: De weg van het licht Ikonen en het bijbelverhaal
ISBN: 9789043517331
Taal: Nederlands
Uitgever: Kok
Bijzonderheden: 2010 / gebonden / 63 pag. / 298 gram / in goede staat
Prijs: € 8,00
Verzendkosten: € 3,84 (binnen Nederland)
Meer info:
Psalmen zijn geïnspireerde gebeden die herkenning en emoties oproepen. Wat wordt het resultaat als een bewogen kunstenaar ze probeert te verbeelden?

Toen haar zoon Ephraïm na een vreselijke ziekte overleed, besloot Christa Rosier de Psalmen te gaan verbeelden. Deze gebeden van David hadden veel voor Ephraïm betekend, en gaven vorm aan haar eigen worsteling met God.
Dit prachtige kijk- en leesboek bevat emotievolle schilderijen met een persoonlijke toelichting van de maker. Van alle uitgebeelde psalmen wordt de tekst weergegeven en bij elke psalm is een persoonlijke meditatie geschreven. Deze bijdragen van Henk Binnendijk, Andries Knevel, Arie van der Veer, Joke Verweerd, Anne Westerduin, Rikkert Zuiderveld en anderen maken van Psalmenpalet een waardevol geschenkboek met een diepe inhoud.

Recensie(s)
Het boekje toont kleurenfoto's van zesentwintig iconen uit Ikonenmuseum Kampen en Galerie Heutink Ikonen in Zwolle. De afbeeldingen, telkens op een pagina geplaatst, zijn erg donker en daardoor vaak moeilijk te 'lezen'. Het doet afbreuk aan de waarde van deze uitgave. Wel winnen daardoor de teksten, die steeds naast de desbetreffende iconen zijn afgedrukt, aan belang. In eenvoudige bewoordingen belichten ze het verhaal waarvan de icoon een essentieel moment uitbeeldt; ze spelen in op algemeen menselijke gevoelens en zijn bruikbaar voor persoonlijke meditatie. De foto's van de iconen zijn geplaatst in de volgorde die de evangeliën aanreiken, te beginnen met Johannes de Voorloper (Johannes de Doper). De auteurs benadrukken dat ze zo een weg van licht wijzen, licht dat ook de levensweg van de lezer kan verlichten.
Verder lezen

Holistiek uit Zevenaar

Logo Holistiek

Met name boeken over esoterie, spiritualiteit, religie en psychologie. Posttarieven 2021: Verzendkosten NEDERLAND: Brievenbuspost (38x26,5x3,2 cm) afhankelijk van gewicht: - 100 tot 350 gram: € 3,84 - 350 gram tot 2 kilo: € 4,50 Pakketpost via postnl: € 7,25 (tot 10 kilo) Verzendkosten BELGIË/DUITSLAND: - 2 kilo € 9,30 Met Track&Trace tot 2 kilo: € 13,00

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Beimers, Nelleke en Liesbeth van Es - De weg van het licht  Ikonen en het bijbelverhaal Beimers, Nelleke en Liesbeth van Es - De weg van het licht  Ikonen en het bijbelverhaal Beimers, Nelleke en Liesbeth van Es - De weg van het licht  Ikonen en het bijbelverhaal

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Holistiek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Holistiek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Holistiek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Holistiek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Holistiek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.