Lobel, Thalma - Het slimme lichaam Hoe onze zintuigen onze keu

Schrijver:
Titel: Het slimme lichaam Hoe onze zintuigen onze keuzes beïnvloeden
ISBN: 9789047007357
Taal: Nederlands
Uitgever: Business Contact
Bijzonderheden: 2014 / paperback / 253 pag. / 315 gram / in goede staat
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 3,84 (binnen Nederland)
Meer info:
Eigenlijk wisten we het wel: wat onze zintuigen waarnemen beïnvloedt ons in alles wat we doen. Embodied cognition is de nieuwe wetenschap die onderzoekt hoe omgevingsfactoren als de kleur en temperatuur van een kamer of de geuren in de supermarkt ons brein beïnvloeden.
In dit boek maakt Thalma Lobel ons bewust van de verschillende factoren en hun effect. Met kleurrijke voorbeelden helpt ze je om ze te herkennen, en ze geeft tips waarmee je ze zelf kunt gebruiken in je dagelijks leven.
Maar voor je verder leest: ga in een gemakkelijke stoel zitten, verwarm jezelf met een kopje thee en sla een dekentje om je heen. Want als je warm bent en je comfortabel voelt, ben je ontvankelijker voor nieuwe ideeën.

Recensie(s)
Overzichtswerk van het nieuwe onderzoeksveld van de embodied psychologie, geschreven voor de leek. Dit vakgebied bestudeert hoe lichamelijke waarneming ons denken en oordelen beïnvloedt. Een gewicht vasthouden maakt dat men meer waarde hecht aan een beslissing, een zoete smaak maakt dat men beter over iemand denkt enzovoort. Eigenlijk zijn al onze metaforen gebaseerd op werkelijke cognitie, geheel buiten ons bewuste medeweten om. Vlot maar gedegen werk, tjokvol experimentele resultaten en praktijkvoorbeelden; was altijd uw handen voordat u een beslissing neemt. Met eindnoten en een register. Over het algemeen goede vertaling (sommige metaforen kunnen niet direct vertaald worden).
Verder lezen

Holistiek uit Zevenaar

Logo Holistiek

Met name boeken over esoterie, spiritualiteit, religie en psychologie. Posttarieven 2021: Verzendkosten NEDERLAND: Brievenbuspost (38x26,5x3,2 cm) afhankelijk van gewicht: - 100 tot 350 gram: € 3,84 - 350 gram tot 2 kilo: € 4,50 Pakketpost via postnl: € 7,25 (tot 10 kilo) Verzendkosten BELGIË/DUITSLAND: - 2 kilo € 9,30 Met Track&Trace tot 2 kilo: € 13,00

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Lobel, Thalma - Het slimme lichaam  Hoe onze zintuigen onze keuzes beïnvloeden Lobel, Thalma - Het slimme lichaam  Hoe onze zintuigen onze keuzes beïnvloeden Lobel, Thalma - Het slimme lichaam  Hoe onze zintuigen onze keuzes beïnvloeden

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Holistiek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Holistiek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Holistiek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Holistiek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Holistiek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.