Corelli, Marie - Geen De smarten van Satan Of de zonderlinge

Schrijver:
Titel: Geen De smarten van Satan Of de zonderlinge lotgevallen van de millionair Geoffrey Tempest
ISBN: 9789074358477
Taal: Nederlands
Uitgever: De Ring
Bijzonderheden: 2013 / paperback / 368 pag. / 637 gram / gelezen en in goede staat
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 7,25 (binnen Nederland)
Meer info:
(The Sorrows of Satan). De Smarten van Satan of De Smarten van Lucifer werd in 1895 geschreven door Marie Corelli en wordt nu in een bewerking door Uitgeverij De Ring heruitgegeven.

Het verhaal gaat over Geoffrey Tempest, een schrijver die vanuit de diepst denkbare armoede, door een erfenis de rijkste man ter wereld wordt. Langzaam maar zeker laat hij de idealen, waar hij zulke mooie boeken over schreef, vallen en vervalt tot hetzelfde gedrag, zo niet erger, als de rijke mensen, wiens instelling hij eerder zo verfoeide.

Hij wordt in zijn nieuwe leven in de upper-ten begeleid door een vorst met wie hij door een vriend in Australië in contact wordt gebracht. De vorst is bekend en geliefd tot in de hoogste kringen, niet alleen om zijn geld, maar ook om zijn knappe verschijning en imponerende persoonlijkheid. Geoffrey wordt door de vorst zo gefascineerd, dat hij niet naar diens bedekte waarschuwingen luistert, maar alleen zijn verleidelijke voorstellen volgt. Ironische opmerkingen, vaak afgewisseld door onverklaarbare, verdrietige buien van de vorst, verbazen Geoffrey wel maar stemmen hem gemakshalve niet echt tot nadenken.

De lezer begint al vrij snel in het verhaal de ware identiteit van Geoffrey's vriend, de vorst, te bespeuren. Ondanks, of juist door, de kennis die men krijgt over de identiteit van de vorst, zal de lezer meeleven met diens dilemma - enerzijds moet hij verleiden, anderzijds zou hij graag willen dat men zijn verleidingen weerstaat.

Dit boek laat duidelijk zien dat sommige problemen altijd, dus ook vandaag de dag nog, actueel zijn.

Marie Corelli verstond de kunst het sluipende proces van verleidingen waaraan we dagelijks blootstaan en waaraan we onze morele waarden en principes zo makkelijk opofferen, in een bijzonder goed geschreven verhaal neer te zetten. Het slot van het verhaal neemt toch nog een onverwachte wending.
Verder lezen

Holistiek uit Zevenaar

Logo Holistiek

Met name boeken over esoterie, spiritualiteit, religie en psychologie. Posttarieven 2021: Verzendkosten NEDERLAND: Brievenbuspost (38x26,5x3,2 cm) afhankelijk van gewicht: - 100 tot 350 gram: € 3,84 - 350 gram tot 2 kilo: € 4,50 Pakketpost via postnl: € 7,25 (tot 10 kilo) Verzendkosten BELGIË/DUITSLAND: - 2 kilo € 9,30 Met Track&Trace tot 2 kilo: € 13,00

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Corelli, Marie - Geen De smarten van Satan   Of de zonderlinge lotgevallen van de millionair Geoffrey Tempest Corelli, Marie - Geen De smarten van Satan   Of de zonderlinge lotgevallen van de millionair Geoffrey Tempest Corelli, Marie - Geen De smarten van Satan   Of de zonderlinge lotgevallen van de millionair Geoffrey Tempest

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Holistiek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Holistiek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Holistiek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Holistiek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Holistiek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.