R. Goossens - De Chocoladecodex

Schrijver:
Titel: De Chocoladecodex
ISBN: 9789058264749
Uitgever: Davidsfonds
Bijzonderheden: Kaft of papier verkleurd / vlek of streep op boekblok. Conditie: Goed. Editie: 1. Jaar: 2010. Taal: Nederlands.
Prijs: € 7,90
Verzendkosten: € 4,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Wat vertelt je lievelingschocolade over je karakter? Bevordert chocolade je levenskwaliteit? Was Elvis Presley een chocoholic? En waarom zijn dames onmisbaar in een chocolaterie? Wat is de beste manier om chocolademelk klaar te maken? Op zoek naar de perfecte samenstelling voor je pralines? René Goossens wijdt je in in de fascinerende geschiedenis van de cacaoboon. Hij toont hoe van cacao chocolade wordt gemaakt en hoe je die chocolade verwerkt, vormgeeft en op smaak brengt. Een unieke kijk in het atelier van de chocolatier. Hét onmisbare basisboek dat vele geheimen van chocolade onthult aan zowel chocoladeliefhebbers als ervaren chocolatiers. Inzicht in de know how van hoe je met chocolade moet omgaan, en de lekkerste kant-en-klaarrecepten van Hotel- en Toerismeschool Spermalie voor mousse, cake en ander chocoladelekkers.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

Logo boekenbalie

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit Belgie) betalen. Het is niet mogelijk boeken af te halen. - Op voorraad in ons magazijn. - Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden. - Stevig verpakt - We verzenden ook naar Belgie voor € 6,75

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

R. Goossens - De Chocoladecodex