Moulton, J.L. - Slag om Antwerpen en de Schelde

Schrijver:
Titel: Slag om Antwerpen en de Schelde
Taal: Nederlands
Uitgever: Hollandia 197
Bijzonderheden: nette pocket, 288 pgs, div ill en kaartjes, verzkn. NL 4,15
Prijs: € 7,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Generaal Moulton , bevelhebber 4e commando brigade op Walcheren, beschrijft de worsteling om de macht tussen de Canadese en Duitse infanterie in de ondergelopen polders aan weerskanten van de Schelde in de herfst van 1944
- de haven van Antwerpen was van strategisch belang voor de Geallieerde opmars, die in September 44 nog steeds alle bevoorrading uit Normandie moesten halen. 4 september viel Antwerpen in geallieerde handen, mede dankzij inspanningen van Belgische verzet. De Schelde - monding bleef echter tot december onder Duitse controle.
- het zou de Canadezen twee maanden kosten en veel doden en gewonden om de controle over de Schelde monding terug te krijgen.
- Walcheren kwam na bombardementen van de Geallieerden grotendeels onder water te staan, de schade en het leed voor de bevolking was groot.
Verder lezen

DRG uit Velp

Logo DRG

Airwar & Market Garden Battlefieldtours, boeken & DVD, publicaties, onderzoek, lezingen op gebied van Krijgsgeschiedenis mn. WO2, Luchtoorlog '40-'45, Market Garden '44,

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Moulton, J.L. - Slag om Antwerpen en de Schelde

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DRG

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met DRG
  • Na uw bestelling ontvangen u en DRG een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DRG vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • DRG kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.