boekenbinder is momenteel afwezig,boekenbinder heeft de volgende melding achtergelaten:

Wegens verbouwing is Boekenbinder t/m 31-03-2024 afwezig

De verkoper verwacht te reageren na 31-03-2024
Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Glenny, M. - McMaffia / misdaad zonder grenzen

Schrijver:
Titel: McMaffia / misdaad zonder grenzen
ISBN: 9789026321085
Taal: Nederlands
Uitgever: Ambo
Bijzonderheden: 2008, paperback, gelezen, pakketpost De auteur, journalist en historicus, heeft een gedegen onderzoek afgeleverd dat beleidsmakers, politici en politiediensten tot nadenken en actie zou moeten zetten. Anders zou deze schaduweconomie wel eens de boven
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting
McMaffia laat zien welke ongekende mogelijkheden het wegvallen van grenzen biedt aan criminele ondernemers. In de staten van het voormalig Oostblok, in het Midden-Oosten, in instabiele Zuid-Amerikaanse staten zijn wijdvertakte netwerken ontstaan die wereldwijd consumenten voorzien in hun behoefte aan drugs, seks, wapens en goedkope arbeid. Zo ontstaat het beeld van een mondiale schaduweconomie, die volgens schattingen een omzet heeft van 20 procent van het bruto wereldwijd product.
Recensie(s)
De opkomst van de Oost-Europese transnationale criminele netwerken is nauw verbonden met de kapitalistische marktsystemen. De basis hiervan is in de Sovjettijd gelegd met corruptie in landen als Bulgarije dat toen een sterke hand had in de heroïnehandel. Autodiefstal, prostitutie, drugs en witwaspraktijken kwamen grotendeels in handen van netwerken in en uit de voormalige Sovjetrepublieken en -satellieten. De tentakels van deze netwerken reiken naar de andere kant van de wereld, van Amerika tot Azië en het Midden-Oosten. Aan de hand van verslagen over bekende en minder bekende criminelen, internationale organisaties en falende overheden wordt een grimmig beeld geschetst van een gefragmenteerd en toch samenhangend wereldwijd crimineel netwerk.
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Glenny, M. - McMaffia / misdaad zonder grenzen