Bruijn, Anke de en Johan van der Laan - Peking-Eend. 16000 km v

Schrijver:
Titel: Peking-Eend. 16000 km van Peking naar Parijs in een Citroën 2cv uit 1958. Peking Duck. 16,000 kms from Peking to Paris in a 1958 Citroën 2 CV.
ISBN: 9789090130682
Taal: Nederlands
Uitgever: Papageno Taalproducties, Zeist
Bijzonderheden: Paperback, ingenaaid, 1999, 158 blz. Met kleurenfoto's.
Prijs: € 15,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samen met de Engelse vertaling (ISBN 9080635510) uit 2001 in een licht beschadigde hoes. Deze paperback heeft 67 blz. (geen foto's).

Negentig jaar na de legendarische rally Peking-Parijs uit 1907, met vijf deelnemers en als winnaar Prins Borghese, wordt de Peking to Paris Motor Challenge opnieuw gereden. Nu doen 96 equipes mee, waaronder het Nederlandse duo Van der Laan/Graal met een Citroën 2CV 720cc uit 1958. In dit boek worden in dagboekvorm door de bestuurder en mechaniciën van de 2cv de belevenissen van deze 16.000 km lange rally beschreven. Johan van der Laan, docent aan het I.V.A. in Driebergen, beschrijft op meeslepende wijze de moeilijke tocht door de bijna onbegaanbare binnenlanden van Azië. De rally voert vanaf de Grote Muur in China, via de Himalaya en Iran, naar Europa. Gestart op 6 september 1997 komen toch nog ruim 80 auto's op 18 oktober in Parijs aan. De vele foto's (300, uiteenlopend formaat) maken dit oblong boek extra aantrekkelijk.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.