Paulus Morssink, Aad Kranendonk - De voorkant van het automatis

Schrijver:
Titel: De voorkant van het automatiseren
ISBN: 9789020715651
Taal: Nederlands
Uitgever: Stenfert Kroese 2e herziene druk 1987 9020715658 9789020715651
Bijzonderheden: grote paperback 352pp. in goede staat, wel hier en daar gele markeringen 28/21,5 cm schaars!
Prijs: € 19,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Tweede, gewijzigde, druk van een handboek/kursusboek voor het bedrijfskader, management, betrokkenen bij een automatiseringsprojekt. De basis voor het boek is gelegd bij personeelstrainingen en bedrijfskursussen. In deze tweede druk is meer nadruk gelegd op de systematiek van beleidsvoering en de voordelen van een projektorganisatie. Het laatstgenoemde hoofdstuk is uitgebreid, de eerstgenoemde zijn scherper geformuleerd en herzien. Die hebben daardoor ook meer samenhang met beleidsvoering in het algemeen. Gezien het doel van het boek is vervanging van de 1e druk niet per se nodig. (De overige delen zijn immers ongewijzigd en het doel van de gewijzigde delen blijft hetzelfde) Voor zeer grote bibliotheken en steunbibliotheken kan hernieuwde aanschaf wel wenselijk zijn. De literatuurlijst is bijgewerkt t/m 1986 en kwalitatief slechte foto's zijn vervangen.

Het toepassen van automatisering in bedrijven en instellingen heeft vele sociale kanten: de struktuur en organisatie moeten veranderen en daarmee de mensen die er werken. De voorbereiding en realisering van een automatiseringsprojekt worden hier beschreven voor alle betrokkenen, van leiding en management tot gebruiker en geinteresseerde werknemer. Het boek is te lezen als een kursusboek, als handboek en als check-list. Dat wordt in lay-out en in kleur onderscheiden. De auteurs hebben het boek samengesteld op basis van door hen gegeven personeelstrainingen en kursussen voor bedrijven die een groot automatiseringsprojekt startten. Ondanks de breed-gerichte doelgroep een specialistisch boek; ook door het taalgebruik en de konsekwente modelmatige benadering. De organisatie van een projekt-matige innovatie wordt goed weergegeven. In dat opzicht is de aanschaf ook zinvol, zeker voor grotere bibliotheken.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Paulus Morssink, Aad Kranendonk - De voorkant van het automatiseren

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.