Paul Baars, Youp van 't Hek - 65

Schrijver:
Titel: 65
ISBN: 9789078608073
Uitgever: Paul Baars
Bijzonderheden: Rug krom van het lezen, grote vouw of kleine beschadiging. Conditie: Redelijk. Editie: 1. Jaar: 2014. Taal: Nederlands.
Prijs: € 14,99
Verzendkosten: € 4,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Cadeauboek 65
Fotografie Paul Baars en Youp van 't Hek Tekst

Paul Baars begon in 1974 cijfers te fotograferen. Of moet je nummers zeggen? Getallen? Hij heeft er inmiddels meer dan vijfentwintigduizend verzameld. Hoewel? Veertigduizend zou ook kunnen. Hij is op prettige wijze de tel kwijt. In dit bijzondere boek zijn er een kleine drieduizend verzameld.

Youp van 't Hek schreef er een tekst bij. De cabaretier koos voor een beknopte samenvatting van zijn eigen leven. Of beter gezegd: van zijn levens-motief, de innerlijke behoefte die hem ertoe brengt om sinds hetzelfde jaar 1974 avond aan avond een toneel op te stappen.

De titel 65 is op zijn minst opmerkelijk, omdat Youp en Paul nog lang niet zo oud zijn. Maar Youp verzon er - voor zichzelf - tien jaar bij. En Paul fotografeerde vijf jaar vooruit. Een flinke toegift. Hoewel? Voor hun doen karig. Het liefst worden ze 110!
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

Logo boekenbalie

Al u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit Belgie) betalen. Het is niet mogelijk boeken af te halen. - Op voorraad in ons magazijn. - Op werkdagen voor 15:00 besteld, de volgende dag geleverd. - Stevig verpakt - We verzenden ook naar Belgie voor € 6,75

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Paul Baars, Youp van 't Hek - 65