Frans Lasès - Ik voel me zo

Schrijver:
Titel: Ik voel me zo
ISBN: 9789058387943
Uitgever: Eenhoorn, Uitgeverij de
Bijzonderheden: Kaft met krasjes, deukjes, omgekruld of slijtage aan de randen. Conditie: Goed. Editie: 1. Jaar: 2012. Taal: Nederlands.
Prijs: € 14,99
Verzendkosten: € 3,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Een heerlijk boek over boeiende gesprekken. Een mooie aanleiding om met kinderen zelf over belangrijke emoties en gevoelens te praten. Vanaf 9 jaar. Hoe voelen we ons eigenlijk? Zowel kinderen als volwassenen vinden het vaak moeilijk om over hun emoties te praten. Auteur Frans Lasès sprak met Nederlandse en Vlaamse kinderen over hun gevoelens en over hoe ze ermee omgaan. Dit boek bundelt op een inleefbare en lekker lezende manier de antwoorden. Bekroond illustrator Jan Jutte brengt de emoties nu eens grappig, dan weer spannend of dramatisch in beeld.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

Logo boekenbalie

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit Belgie) betalen. Het is niet mogelijk boeken af te halen. - Op voorraad in ons magazijn. - Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden. - Stevig verpakt - We verzenden ook naar Belgie voor € 6,75

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Frans Lasès - Ik voel me zo