Henk Nijkeuter, Paul 5820 Brood - De Drentse Geschiedenis In Me

Schrijver:
Titel: De Drentse Geschiedenis In Meer Dan 100 Verhalen
ISBN: 9789055155446
Uitgever: van Gennep
Bijzonderheden: Kaft met krasjes, deukjes, omgekruld of slijtage aan de randen. Conditie: Goed. Editie: 1. Jaar: 2004. Taal: Nederlands.
Prijs: € 23,95
Verzendkosten: € 4,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Een beschrijving van de Slag bij Ane in 1227 waarbij bisschop Otto II om het leven werd gebracht, het verslag van de straf die de Drentenaren hiervoor kregen en die het begin van de nederzetting van Assen vormde, het verhaal van Slatius die zijn bier in een herberg te Rolde liet staan en waarom hij dat beter niet had kunnen doen, de opgraving van het eerste hunebed in 1685, de opstand van de vrije boeren in 1963 gezien door de ogen van een kleine jongen; in dit boek zijn de mooiste verhalen over de gechiedenis van de provincie Drenthe door Paul Brood en Henk Nijkeuter verzameld. 'De Drentse geschiedenis' verschijnt in de reeks 'De Nederlandse geschiedenis in 1001 verhalen'. Op een levendige en directe manier vertellen de meer dan honderd verhalen, afkomstig uit kronieken, heiligenlevens, dagboeken, brieven en krantenreportages, een geschiedenis waar dikwijls nieuw licht op wordt geworpen door de verrassende keuzes van de samenstellers.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

Logo boekenbalie

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit Belgie) betalen. Het is niet mogelijk boeken af te halen. - Op voorraad in ons magazijn. - Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden. - Stevig verpakt - We verzenden ook naar Belgie voor € 6,75

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Henk Nijkeuter, Paul 5820 Brood - De Drentse Geschiedenis In Meer Dan 100 Verhalen