Boomsma, Arie en Pieter - De Bijbel ? Wat vind jij ?

Schrijver:
Titel: De Bijbel ? Wat vind jij ?
ISBN: 9789061265443
Taal: Nederlands
Uitgever: Nederlands Bijbelgenootschap
Bijzonderheden: 2005, paperback, 79blx, in zeer goede staat - Als nieuw
Prijs: € 2,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Vader (predikant) en zoon (onder andere publicist) schreven een korte handleiding bij het lezen van de Bijbel. Aan de hand van vragen willen de schrijvers uitdagen om na te denken en op zoek te gaan in de Bijbel naar antwoorden. Interessant is dan of er verschillen tussen de generaties te constateren zijn. Aan de orde komen: de Bijbel als bron van geloof en als culturele informatie: korte samenvatting van de boeken uit het Oude en het Nieuwe Testament; een samenvatting van de belangrijkste verhalen als je een uittreksel zou maken uit de Bijbel; antwoord op de vraag waarom de Bijbel toch zolang meegaat; vragen over hoe het leven in elkaar zit (Waarom leef ik? En als ik niet zie zitten? Milieu, seksualiteit en andere onderwerpen); een jaarleesrooster. Alle onderdelen worden steeds onderbroken door vragen, die uitdagen tot gesprek.
Verder lezen

Bladaaltje uit Andel

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Boomsma, Arie en Pieter - De Bijbel ? Wat vind jij ?

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Bladaaltje

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Bladaaltje
  • Na uw bestelling ontvangen u en Bladaaltje een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Bladaaltje vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Bladaaltje kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.