Kitchenham-Pec, Susanne & Annette Bopp - BEKKENBODEMTRAINING. E

Schrijver:
Titel: BEKKENBODEMTRAINING. Een optimaal trainingsprogramma ter versteviging van de bekkenbodemspieren; voorkom of verhelp bekkenbodemklachten zoals baarmoederverzakking en urineverlies
ISBN: 9789060305942
Taal: Nederlands
Uitgever: De Driehoek, 1e druk 1999; paperback, 176 blzn
Bijzonderheden: redelijke staat, zie meer info
Prijs: € 4,95
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
gestoten hoek door het hele boek, krasjes kaft

Inhoud:
Bekkenbodemproblemen - de medische wereld weet er nauwelijks raad mee - doen zich niet alleen voor na een bevalling. Er zijn vele andere symptomen waaruit een verzwakking van de bekkenbodemspieren blijkt: urineverlies, baarmoederverzakking, seksuele problemen... willekeurige buikspieroefeningen hebben op deze problemen weinig effect en kunnen ze zelfs verergeren.
BEKKENBODEMTRAINING biedt een zeer gericht programma om de bekkenbodemspieren weer krachtig en stevig te maken. Het effect daarvan is niet alleen een vermindering of zelfs verdwijnen van de klachten, evenals een intensivering van seksueel genot, de training beinvloedt de totale levens- en lichaamshouding. De bekkenbodem is immers de basis voor de wijze waarop een vrouw in de wereld staat.
BEKKENBODEMTRAINING begint met een heldere uitleg van de bouw van dit lichaamsdeel, want (bewustzijns)oefeningen van de bekkenbodem zijn slechts mogelijk als we weten waar wat zit. Daarna kan gericht aan een versteviging van de bekkenbodem worden gewerkt.
Behalve het trainingsprogramma ter algehele versterking van de bekkenbodemspieren, bevat het boek ook nog oefeningenreeksen voor zwangerschhap en bevalling en voor de eerste maanden na de bevalling.
Susanne Kitchenham-Pec heeft een praktijk waar ook bekkenbodemcursussen worden gegeven. Als vroedvrouw kent ze van nabij de bekkenbodemklachten van vele vrouwen.
Annette Bopp, wetenschapsjournaliste, werd door het onderwerp gegrepen via haar persoonlijke ervaring met bekkeninstabiliteit.
Verder lezen

De Toverberg uit Groningen

Logo De Toverberg

U krijgt een bevestigingsmail van boekwinkeltjes, vervolgens in principe binnen 24 uur een mail met betalingsgegevens. Check eventueel ook uw SPAMbox / ongewenste e-mail, daar komen die berichten nogal eens terecht.
De Toverberg [onderdeel van Antiquariaat De Oosterpoorter] is een webwinkel in 2dehands boeken.
De staat van een boek wordt zo goed mogelijk beschreven. Boeken worden alleen 'als nieuw' aangeboden als ze nog in de oorspronkelijke folie zitten.
Verzending brievenbuspost binnen Nederland door PostNL, Verzending pakketpost binnen Nederland door DHL [€5,75] of PostNL [€ 6,75]. Het is mogelijk een pakket naar een DHL-Parcelshop in Nederland te versturen voor € 4,50, naar een PostNL-Agentschap voor € 6,25, waar het dan kan worden opgehaald.
Verzending naar België door DPD voor € 6,70 . Het is mogelijk een pakket naar een DPD-Pickup in België te sturen voor € 6 , waar het dan kan worden opgehaald.
U kunt geen rechten ontlenen aan het aanbod in dit boekwinkeltje, het is mogelijk dat een hier nog aangeboden titel via een andere site al is verkocht.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Kitchenham-Pec, Susanne & Annette Bopp - BEKKENBODEMTRAINING. Een optimaal trainingsprogramma ter versteviging van de bekkenbodemspieren; voorkom of verhelp bekkenbodemklachten zoals baarmoederverzakking en urineverlies Kitchenham-Pec, Susanne & Annette Bopp - BEKKENBODEMTRAINING. Een optimaal trainingsprogramma ter versteviging van de bekkenbodemspieren; voorkom of verhelp bekkenbodemklachten zoals baarmoederverzakking en urineverlies Kitchenham-Pec, Susanne & Annette Bopp - BEKKENBODEMTRAINING. Een optimaal trainingsprogramma ter versteviging van de bekkenbodemspieren; voorkom of verhelp bekkenbodemklachten zoals baarmoederverzakking en urineverlies

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Toverberg

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Toverberg
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Toverberg een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Toverberg vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Toverberg kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.