King, Michael Nicking Marion - Verrassende eenjarigen / druk 1

Schrijver:
Titel: Verrassende eenjarigen / druk 1
ISBN: 9789062559466
Taal: Nederlands
Uitgever: Terra - Lannoo, Uitgeverij
Bijzonderheden: 2000, 128pp, Gebonden met stofomslag In uitstekende staat, Als nieuw
Prijs: € 11,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Michael King is de co auteur van Droomplanten van Piet Oudolf
Een uit het Engels vertaald boek over eenjarigen, geschreven door een in Nederland wonende tuinontwerper en gefotografeerd door een Duitse tuinfotografe. Over dit onderwerp zijn maar weinig boeken op de markt. De laatste jaren worden eenjarigen op een heel andere, meer natuurlijke manier gebruikt en het werd tijd dat daarover een boek verscheen. De auteur heeft het veelzijdige gebruik van eenjarigen bijzonder goed uitgewerkt. Met veel enthousiasme wordt geschreven over eenjarige borders, eenjarige bloemenweiden en eenjarigen in gemengde borders. Verrassende beplantingsplannen voor eenjarige borders maken eventuele aanleg hiervan gemakkelijk. Er worden lijsten gegeven met eenjarige grassen, schermbloemen, klimplanten en eenjarigen met bijzonder blad. Achterin het boek worden meer dan honderd geslachten beschreven waarbij een aantal soorten/cultivars wordt vermeld. Dit is een persoonlijke keuze van de auteur. Verder wordt nog een aantal bladzijden gewijd aan het kweken van eenjarigen. Zeer bruikbaar en inspirerend, mooi geïllustreerd boek waar menige tuinliefhebber op heeft zitten wachten.
Verder lezen

Plant en boek uit Laren NH

particulier
Tenzij anders vermeld zijn de boeken zonder stickers, ex libris, naam vorige eigenaar of tekst.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

King, Michael Nicking Marion - Verrassende eenjarigen / druk 1

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Plant en boek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Plant en boek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Plant en boek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Plant en boek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Plant en boek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.