Vries, Tjerk. de & Gijsbert Termaat Foto's binnenwerk fotoarchief D

Schrijver:
Titel: Aan de Haal Het verhaal van Dennis P., Nederlands grootste Diamantrover
ISBN: 9789055019953
Taal: Nederlands
Uitgever: BZZTôH Uitgeverij 's Gravenhage uit 2002 Ontwerp omslag Ferry Lindeman Bindwerk Pfaff te Woerden
Bijzonderheden: Paperback 20x13 formaat 188 pagina's slappe kaft Foto omslag Benelux Press
Prijs: € 12,75
Verzendkosten: € 3,90 (binnen Nederland)
Meer info:
Foto omslag [inzetje] prive-archief Dennis P.
Drukwerk Salland de Lange Deventer
Zetwerk Perfect Service Schoonhoven
De 26-jarige Dennis P. schreef op 4 augustus 2001 geschiedenis door voor miljoenen euro's aan diamanten van zijn werkgever Gassan Diamonds in Amsterdam te stelen.De grootste diamantroof uit de Nederlandse historie was een feit.

Na een vlucht door Duitsland en Mexico meldde Dennis P. zich enkele weken later bij de politie in Zwolle. Hij bleek de diamanten onder meer te hebben verstopt in een kunstwerk langs de Hogering in Almere.

Gijsbert Termaat en Tjerk de Vries volgden de zaak op de voet en kwamen in contact met Dennis P. Tijdens urenlange gespekken in de Amsterdamse gevangenis Havenstraat deed de diamantdief zijn relaas.
Verder lezen

De Olde Jan uit Herwen

Logo De Olde Jan

de olde Jan Van alles en nog wat en
donderdag en zaterdag morgen snuffelmorgen .. de olde Jan nu ook op twitter ... er is geen betere buur dan de natuur Januari is de Louwmaand de natuur in Januari : kleumende ijsvogels en bloeiende toverhazelaar & februari - sprokkelmaand .. Maart - Lentemaand .. April, Grasmaand & Filosofiemaand .. Mei, Bloeimaand. Juni Zomermaand. Juli Hooimaand. Augustus Oogstmaand. September Herfstmaand.Oktober, Wijnmaand, November Slachtmaand. December, Wintermaand met Onnozele kinderen .. wilt Uw zeker zijn laat het ons weten dan verzenden wij met bar code , Bezorging vindt plaats via TNT
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Vries, Tjerk. de  & Gijsbert Termaat  Foto's binnenwerk  fotoarchief De Telegraaf en Prive-Archief Dennis - Aan de Haal  Het verhaal van Dennis P., Nederlands grootste Diamantrover

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Olde Jan

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Olde Jan
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Olde Jan een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Olde Jan vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Olde Jan kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.