Locher, J.L. (redactie) - De werelden van M.C. Escher / druk 13

Schrijver:
Titel: De werelden van M.C. Escher / druk 13
ISBN: 9789029062985
Taal: Nederlands
Uitgever: Meulenhoff, Uitgeverij
Bijzonderheden: Paperback (19x28cm), uitgave 1998, 270 blz. met voornamelijk zwart/wit afbeeldingen. Hoekje kaft 'gekneusd'; verder in goede staat.
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Naast alle voltooide werken bevat deze uitgave ook schetsen en voorstudies; de meeste afbeeldingen, die in chronologische volgorde zijn opgenomen, zijn in zwart-wit afgedrukt, daarnaast worden ook 8 bladzijden met illustraties in kleur gegeven. De vijf inleidingen behandelen voornamelijk zijn techniek en wiskundige visie. Een overzichtelijk en informatief boek over deze populair kunstenaar. (Biblion recensie)
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Locher, J.L. (redactie) - De werelden van M.C. Escher / druk 13 Locher, J.L. (redactie) - De werelden van M.C. Escher / druk 13 Locher, J.L. (redactie) - De werelden van M.C. Escher / druk 13 Locher, J.L. (redactie) - De werelden van M.C. Escher / druk 13 Locher, J.L. (redactie) - De werelden van M.C. Escher / druk 13

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Leesuil

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Leesuil
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Leesuil een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Leesuil vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Leesuil kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.