Mott, Robert L. - Machineonderdelen. Theorie en praktijk. Vierd

Schrijver:
Titel: Machineonderdelen. Theorie en praktijk. Vierde editie.
ISBN: 9789043015950
Taal: Nederlands
Uitgever: Pearson Benelux B.V., Amsterdam
Bijzonderheden: Paperback, ingenaaid, 2010, 652 blz. Met afbeeldingen, een index en de bijlage (CD). Enkele aantekeningen met potlood.
Prijs: € 27,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Dit studieboek geeft de lezer inzicht in verschillende onderdelen van de werktuigbouwkunde. Voor een groot aantal onderdelen in machines geldt dat deze middels standaardmethoden worden ontworpen ('gedimensioneerd') zodat deze aan gestelde eisen als levensduur en capaciteit voldoen. Onderdelen welke op deze manier gestandaardiseerd zijn, zijn o.a. lagers, V-riemen en tandwieloverbrengingen. Het boek reikt de lezer een werkwijze aan om tot een kwalitatief goed ontwerp van deze onderdelen te komen. De werkwijze wordt compleet besproken vanaf het constructieprobleem dat moet worden opgelost tot en met het ontwerp van de uiteindelijke oplossing. Enkele vraagstukken met uitwerking zijn opgenomen. Voor de uitwerking van de overige vraagstukken, en de tabellen die hiervoor benodigd zijn, is een, los verkrijgbaar, tabellenboek noodzakelijk. Op de bijgevoegde cd-rom staat de mechanische ontwerpsoftware MDesign, die hulp biedt bij complexe berekeningen. De auteurs van dit goede boek zijn deskundigen. Zij slagen erin de kennis waarover zij beschikken over te dragen. Doelgroep: studenten werktuigbouwkunde (hbo/tu) en mensen die werkzaam zijn binnen dit vakgebied. Met register.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Mott, Robert L. - Machineonderdelen. Theorie en praktijk. Vierde editie.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.