Problemen met e-mail Sinds gisteren 17:00 uur worden onze e-mails niet meer bij Gmail en andere Google adressen afgeleverd. Onze excuses hiervoor! Aan de oplossing wordt gewerkt.

Smit Tak Internationale - Smit Tak foto's

Schrijver:
Titel: Smit Tak foto's
Taal: Nederlands
Uitgever: Smit Tak International Rotterdam
Bijzonderheden: 10 kleurenfoto's 21 x 29 cm van sleep- en bergingsboten
Prijs: € 10,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:

Lauwersborg uit Anjum

Geachte Heer / Mevr. U heeft een boek besteld bij Neptunus te Anjum. Maar door omstandigheden kan de heer H.Steen zelf niet antwoorden. De boeken worden 1 keer per week verstuurd op de dinsdag of woensdag. Mocht u vragen hebben kunt u contact opnemen met P.Steegstra email: psteegstra@home.nl Met vriendelijke groet, Piet Steegstra

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Lauwersborg

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Lauwersborg
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lauwersborg een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lauwersborg vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Lauwersborg kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.