Stufkens, H. - Een woord in de wind / verzamelde gedichten

Schrijver:
Titel: Een woord in de wind / verzamelde gedichten
ISBN: 9789020202069
Taal: Nederlands
Uitgever: AnkhHermes, Uitgeverij
Bijzonderheden: Spiksplinternieuw boek, cadeau-waardig. Hard kaft. Geen onderstrepingen, er is niet in geschreven, geen naam voorin
Prijs: € 9,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Deze jubileumbundel die verschijnt vanwege Stufkens zestigste verjaardag bevat de gedichten uit de acht gedichtenbundels die Hein Stufkens publiceerde alsmede nieuwe verzen van zijn hand. Dat zijn gedichten bijzonder aanspreken, blijkt uit het feit dat de meeste van zijn bundels herdrukt werden en dat ze graag worden gebruikt bij gebeurtenissen als geboorte, huwelijk of overlijden. Een aantal van de verzen werd ook bekend in liedvorm. Het nawoord is van de schrijfster Catharina Visser en uitgever Hans Luyten, die vanaf het begin bij het poëtisch werk van Stufkens betrokken waren. Een verzamelbundel met gedichten die tot het hart spreken.

Recensie:
Hein Stufkens, bekend in spirituele kringen als leraar en auteur, is 60 geworden en daarom verschenen zijn verzamelde gedichten, aangevuld met enkele nieuwe. Gedichten die zich laten lezen als een biografie, als een verslag van zijn spirituele ontwikkeling sinds 1981, een dagboek in poezie. Van huis uit katholiek met een 'zware katholieke' opvoeding bij de Norbertijnen, beweegt hij zich al jaren aan de randen van de kerk. Hij zegt veel aan de kerk te danken te hebben, maar hij kon er niet worden wie hij wilde zijn. In 1968 kwam hij terecht in het activistisch links christendom. Hij maakte spirituele documentaires voor IKON en Teleac, gaf cursussen en schreef vele boeken. Rondom hem en zijn vrouw vormde zich een woongroep, thans het spiritueel centrum La Cordelle in Cadzand. In zijn gedichten, vaak gebeden, verwoordt hij in eenvoudige taal wat hem beweegt, waar hij naar op zoek is: 'Ik mag zijn wie ik ben'. Al die gevoelens wil hij graag delen met anderen, om samen met hen op weg te gaan en te blijven. Stufkens moet niets hebben van New age, hij put uit de grote traditie van het christendom. Zijn toegankelijke gedichten worden vaak gebruikt bij geboorte, huwelijk en dood. Achterin een vraaggesprek met de dichter. Van harte aanbevolen voor mensen die op zoek zijn naar de bron.

(NBD|Biblion recensie, Drs. E. Wigchert)
Verder lezen

StijnStreuvels uit Zuidlaren

Logo StijnStreuvels

Bij het verzenden bereken ik geen kosten voor het inpakken, alleen de kosten van de postzegels:
0 t/m 20 gram= 0,87; (=1 zegel)
20 t/m 50 gram= 1,74; (=2 zegels)
50 t/m 100 gram= 2,61; (=3zegels)
100 t/m 350 gram= 3,48; (=4 zegels.)
350 gr. t/m 2 kilo= 4,35 euro.=(5 zegels)
Voor België zijn de verzendkosten tot 350 gr. 8,70 euro en tot 2 kg. 9,80 euro
Een pakket verzenden met U.P.S is spotgoedkoop: t/m 20 kilo in NEDERLAND = 4,20 euro. U moet uw pakket dan wel zelf ophalen bij een U.P.S.-punt bij u in de buurt.
Pakket met PostNL = 6,95 euro
ALLE FOTO'S ZIJN ORIGINELE AFBEELDINGEN VAN DE AANGEBODEN BOEKEN. LET VOORAL OOK OP DE RUG VAN HET BOEK.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Stufkens, H. - Een woord in de wind / verzamelde gedichten

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij StijnStreuvels

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met StijnStreuvels
  • Na uw bestelling ontvangen u en StijnStreuvels een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van StijnStreuvels vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • StijnStreuvels kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.