Bakker, Bart - De afrekening van oud-TCA directeur Dick Grijpin

Schrijver:
Titel: De afrekening van oud-TCA directeur Dick Grijpink.
Taal: Nederlands
Uitgever: Veldboeket Lektuur bv.
Bijzonderheden: 2009, 2e druk. Paperback, 270 pp.
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Een voortdurend gevecht tegen onrechtvaardigheid. Dit typeert het indrukwekkende leven van Dick Grijpink, voormalig directeur van Taxi Centrale Amsterdam en daarvoor rechercheur van de Politieke Inlichtingen Dienst ten tijden van de terreurbeweging RaRa. In een openhartig en langdurig interview klapt Dick Grijpink uit de school. Zo verteld hij over zijn opsporingswerk waarin hij op voormalig politici stuitte en het netwerk van de terreurbeweging.
Grijpink was in zijn functie als directeur van Taxi Centrale Amsterdam zelf onderwerp van een grootschalig gerechtelijk vooronderzoek, dat maar liefst acht jaar duurde. Hij zou zich schuldig hebben gemaakt aan het opzetten en leiding geven aan een criminele organisatie, valsheid in geschrift, verduistering en het aanzetten tot geweld. Justitie heeft echter toegegeven dat alle verdachtmakingen onterecht waren. Maar Dick Grijpink is wel alles kwijtgeraakt. Mede ook door uitspraken van de ondernemingskamer.
Het is tijd voor de afrekening. Grijpink is regelmatig in de media neergezet als een veredelde mafffiabaas met zijn eigen knokploeg. Lopen al deze verhalen wel? Bart Bakker geeft hierop het antwoord.
Verder lezen

De boekenzolder uit Sellingen

Logo De boekenzolder

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenzolder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.