Wijhe, Dr. M. van - Het mechanische pijn formularium. Een prakt

Schrijver:
Titel: Het mechanische pijn formularium. Een praktische leidraad.
ISBN: 9789031341412
Taal: Nederlands
Uitgever: Bohn Stafleu van Loghum, Houten
Bijzonderheden: 2004, 45pp, paperback.
Prijs: € 7,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De bevolking van Nederland gebruikt analgetica in ruime mate, zowel op recept als uit de vrije verkoop. Een afdoende pijnstilling wordt echter dikwijls niet bereikt, doordat het mechanisme dat de pijn veroorzaakt of onderhoudt een ander analgeticum of zelfs een geheel andere oplossing dan farmacotherapie vergt. Een onverklaarde of chronische pijn is voor menige patiënt reden om wanhopig te worden, hetgeen vaak tot medisch ''shoppen'' leidt.
Het mechanische pijn formularium biedt inzicht in de vaak moeilijke diagnostiek bij pijn en geeft therapieadviezen voor de volgende vormen van mechanische pijn: posttraumatische pijn, pijn bij overbelasting, tendinopathie, myogene (myofasciale) pijn en pijn bij osteoartrose. Ook komen de herkenning en de behandeling van het complex regionaal pijnsyndroom type 1, neuropathische pijn en oncologische pijn ter sprake.
Verder lezen

De boekenzolder uit Sellingen

Logo De boekenzolder

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenzolder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.