Smith J.M. Edited - oN BEing the rIGht SiZe and other Essays

Schrijver:
Titel: oN BEing the rIGht SiZe and other Essays
Taal: Engels
Uitgever: Oxford Un. 1985. Paperback 191 blz. ZieT er nog goed uit. Briefpost 4,40
Bijzonderheden: HALDANE .. All these essays are classic of their kind. ZIE FOTO'S VOOR MEER INFO.
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info: "On Being the Right Size" is a 1926 essay by J. B. S. Haldane which discusses proportions in the animal world and the essential link between the size of an animal and these systems an animal has for life.

Krioel Filosofie uit Sleen

particulier

Logo Krioel Filosofie

Als je het overzicht van mijn boeken sorteert op de kolom "Bijzonderheden", dan krijg je de onderwerpen op alfabet. De prijs exclusief verzendkosten. Brievenbuspakje €. 4,10. Pakketpost €. 6,75. Verzending alleen in Nederland. Ik pak de boeken zorgvuldig in en stuur ze binnen een week aan je op. Boek niet goed, geld terug.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Smith J.M. Edited - oN BEing the rIGht SiZe and other Essays Smith J.M. Edited - oN BEing the rIGht SiZe and other Essays Smith J.M. Edited - oN BEing the rIGht SiZe and other Essays

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Krioel Filosofie

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met Krioel Filosofie
  Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
 • Na uw bestelling ontvangen u en Krioel Filosofie een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Krioel Filosofie vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • Krioel Filosofie kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.