Ministerie van Landbouw en Visserij, Directie van de Landbouw

Schrijver:
Titel: LANDBOUWGESCHIEDENIS - Reeks artikelen samengesteld n.a.v. de cursus Landbouwgeschiedenis, gehouden van 30 augustus - 2 september 1954, uitgaande van het Kon. Gen. voor Landbouwwetenschap en Ministerie van Landbouw, Visserij en Voedselvoorzieng
Taal: Nederlands
Uitgever: Hoofdafdeling Dokumentatie en Publicaties, 's Gravenhage 1960
Bijzonderheden: In goede staat. Hardcover met omslag. Shelfwear.
Prijs: € 7,50
Verzendkosten: € 3,90 (binnen Nederland)
Meer info:

Handled With Care uit Budel

Logo Handled With Care

Houdt u er rekening mee dat het verzendproces door de Corona-periode iets langer kan duren? Alle verzendbedrijven (PostNL, DHL, …) melden dat het erg druk is, en dat een poststuk met enige vertraging geleverd kan worden.
“Het is drukker dan normaal door de coronamaatregelen en extra bestellingen. Sommige pakketten zijn langer onderweg. We werken er hard aan alles zo snel mogelijk te bezorgen.” (Bron: PostNL)
CORONA UPDATE / WIJ ZIJN OPEN:
Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. Wij verzenden daarom zoals gebruikelijk de boeken voor onze klanten. Voor werkzaamheden mogen wij de grens over, en daarom zien wij geen noodzaak om te sluiten. Binnen NL en B verzenden wij tegen nationale tarieven. Tegen internationale tarieven verzenden wij wereldwijd.
Geen reactie van ons ontvangen? Check voor de zekerheid uw SPAM box.
Meerdere boeken tegelijk bestellen? Geen probleem! Tot 10 kg betaalt u slechts EUR 5,95 binnen NL en BE. Boeken worden nooit opengevouwen verzonden.
De posttarieven gelden zowel voor post naar Nederlandse als naar Belgische adressen.
De verzendkosten zijn gelijk aan de huidige tarieven van PostNL en DHL.
Voor de verkoopvoorwaarden, zie www.handledwithcare.nl.
Handled With Care (In de Loft) zit precies op de grens tussen Nederland en België.
Ons fysieke adres bevindt zich in België, ons postadres in Nederland.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ministerie van Landbouw en Visserij, Directie van de Landbouw - LANDBOUWGESCHIEDENIS - Reeks artikelen samengesteld n.a.v. de cursus Landbouwgeschiedenis, gehouden van 30 augustus - 2 september 1954, uitgaande van het Kon. Gen. voor Landbouwwetenschap en Ministerie van Landbouw, Visserij en Voedselvoorzieng

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Handled With Care

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Handled With Care
  • Na uw bestelling ontvangen u en Handled With Care een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Handled With Care vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Handled With Care kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.