Osho - Kinderen en Ouders / vrijheid toestaan, privacy respecte

Schrijver:
Titel: Kinderen en Ouders / vrijheid toestaan, privacy respecteren en intelligentie voeden
ISBN: 9789059801219
Taal: Nederlands
Uitgever: Osho Publikaties V.O.F.
Bijzonderheden: 2012 / 151pp / Paperback / In Zo Goed Als Nieuwstaat
Prijs: € 35,00
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting:

'Ieder kind wordt intelligent geboren, helder, schoon, maar dan beginnen we het onder allerlei rommel te bedelven. Een kind heeft behoefte aan onbegrensde privacy, en ouders zouden alleen iets moeten doen om hem te helpen, niet om in te grijpen. Hij zou dingen moeten mogen doen of laten. Ouders zouden alleen op moeten letten dat hij zichzelf of anderen geen schade berokkent - dat is genoeg.
Kinderen op te voeden is een bijzondere uitdaging, waarbij veel aspecten van de eigen persoonlijkheid en emoties betrokken zijn. Dingen waarmee we zelf zijn opgegroeid of waaraan we waarde hechten, passen vaak niet meer in de zich snel ontwikkelende maatschappij, maar toch willen we onze kinderen een goede start in hun toekomst meegeven. Daarbij is oplettendheid gevraagd, opdat we niet in de val lopen van onze eigen ervaringen en overtuigingen zomaar te herhalen, maar ook niet mechanisch in het tegenovergestelde vervallen. Hoe vinden we het gouden midden tussen alles onder controle te houden, en ze te veel vrijheid te laten, waarbij het belangrijk is ook de rechten van het kind te respecteren en dit respect ook voor zichzelf te vragen.
Dit boekje biedt geen eenvoudig ABC voor deze gecompliceerde opgave, maar wel een aantal gedachtesprongen om te helpen eens een andere blik op onze opvoeding te werpen. Een paar eenvoudige meditatietechniekjes zoals samen te lachten, te dansen, of eens lekker op een kussen te meppen, ronden deze handleiding af.
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Osho - Kinderen en Ouders / vrijheid toestaan, privacy respecteren en intelligentie voeden

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij VeelBoeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met VeelBoeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en VeelBoeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van VeelBoeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • VeelBoeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.