Tracey Marks - Maan, Pluto en Neptunus

Schrijver:
Titel: Maan, Pluto en Neptunus
ISBN: 9789063782078
Taal: Nederlands
Uitgever: Schors bv, Uitgeverij
Bijzonderheden: druk 2005* 310 pag , paperback , in ongelezen nieuwstaat / foto = boek / altijd snelle verzending
Prijs: € 17,50
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
druk 2005* 310 pag , paperback , in ongelezen nieuwstaat / foto = boek / altijd snelle verzending

Samenvatting
MAAN, PLUT0 EN NEPTUNUS is een gids die ons kennis laat maken met een aantal tot nu toe slechts oppervlakkig behandelde astrologische thema's, welke niettemin van grote betekenis zijn voor mensen die ernaar streven hun lichamelijke, emotionele, intellectuele en spirituele aard te integreren door zich van beperkende patronen uit het verleden te bevrijden.

Behoudens informatie over de creatieve verbeelding en hulpvaardige opofferingsgezindheid die onder Neptunus vallen, en over de positieve ei] negatieve aspecten van de aan Pluto inhaerente driftmatigheid, bevat tiet boek veel oorspronkelijk materiaal over de stemmingsvolle Maan. Wat de schrijfster vertelt over de genezende kracht van de duisternis van de Maan, het heropvoeden van het innerlijk kind in ons, over de betekenis van de Maantekens bij tiet ontdekken van onze diepe gevoelsmatige behoeften, over de baanbrekende en inzicht verruimende invloeden van de Nieuwe en Volle Maan, en over de Noordelijke Maansknoop als indicator van ons levensdoel, opent niet alleen de mogelijkheid horoscopen veel diepgaander te interpreteren, maar verlicht teven", onze groei- en integratieprocessen.

De horoscoop wordt sinds Oudsher beschouwd als een uiterst nauwkeurige plattegrond van de menselijke psyche. Het is echter pas werkelijk mogelijk geworden het potentieel en de dynamiek van de psyche optimaal te benutten sinds de recente astrologische verfijningen en verdiepingen, en sinds de grotere erkenning van gevoelswaarden, die aan de Maan, Pluto en Neptunus worden toegeschreven. Dit is de grote verdienste van het boek van Tracy Marks, één van de oorspronkelijkste ei] wijste persoonlijkheden uit de moderne Amerikaanse astrologie
Verder lezen

Boekengeluk uit Ruinerwold

Logo Boekengeluk

*Alle boeken zijn in zeer goede tot nieuwstaat. Nooit inschrijvingen, arceringen, onderstrepingen, leesvouwen.
Of apart vermeld.

*Originele foto's van het betreffende boek. Meerdere foto's altijd opvraagbaar
*de specifieke druk van het boek wordt altijd vermeld.
*Altijd reactie binnen max. 24 uur met de verzend en -betaalgegevens. Niets ontvangen? Mogelijk is dan de bevestiging in uw spam box terecht gekomen. U kunt me ook rechtstreeks mailen op boekengeluk@hotmail.com.
*Boeken worden altijd (uiterlijk) eerstvolgende werkdag na betaling verstuurd. U ontvangt altijd de track en trace code.
Kosten verzenden:
Brievenbuspakjes via PostNL 4 euro (INCL track en trace code).
Boeken die niet door de brievenbus passen worden als pakketpost via DPD naar huisadres verstuurd. Verzendkosten 6 euro.
Als u voorkeur voor Post.nl heeft (6,75) of naar een pickuppoint naar keuze ( 4,50) dan is dat ook mogelijk. Geeft u het dan aan bij uw bestelling. Boeken naar België gaan altijd met DPD. Meestal binnen 2 werkdagen bij u thuis.
Dikkere boeken die niet door de brievenbus passen (incl verpakking meer dan 3,2 cm) kunnen als u wilt ook opengeslagen verstuurd worden zodat het als brievenbuspost verstuurd kan worden voor 4 euro via Post.nl
Niet elk boek is daar even geschikt voor vanwege de rug van het boek. Ik kan u per besteld pakketpostboek hierover adviseren.
2 boeken (met een max dikte van 3,2 mm) kunnen vaak wel naast elkaar verstuurd worden zodat u slechts 1 x verzendkosten brievenbuspost 4 euro betaalt, via Post.nl
Tot 10 kilo zelfs voor slechts 6,75 euro
*Bij bestelling van meer dan 50 euro gratis verzenden. Bestellers uit België krijgen dit als korting op het verzendbedrag. 4 euro brievenbuspost of 5,75 pakketpost.
*Doorlopend nieuwe titels.
Spiritualiteit, psychologie, filosofie, esoterie, persoonlijke ontwikkeling, management, gezondheid en lifestyle.
* Onverhoopt niet tevreden? Gratis retour
*Het Geluk van een goed Boek*
Met vriendelijke groet, Janet
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Tracey Marks - Maan, Pluto en Neptunus Tracey Marks - Maan, Pluto en Neptunus Tracey Marks - Maan, Pluto en Neptunus Tracey Marks - Maan, Pluto en Neptunus Tracey Marks - Maan, Pluto en Neptunus

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Boekengeluk

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Boekengeluk
  • Na uw bestelling ontvangen u en Boekengeluk een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Boekengeluk vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Boekengeluk kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.