Katja Staartjes - Hoog spel

Schrijver:
Titel: Hoog spel
ISBN: 9789057591839
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij Podium B.V.
Bijzonderheden: 2000 - 3e druk - Redelijk - Editie: 3e druk. Jaar van uitgave: 2000. Enkele gebruik-/opslagsporen; (Lees)vouw(en) rug; Hoekje(s) licht gebogen; Lichte slijtage randjes/hoekjes/rug
Prijs: € 12,10
Verzendkosten: Gratis (binnen Nederland)
Meer info:

Op 13 mei 1999 stond Katja Staartjes als eerste Nederlandse vrouw op de top van de Mount Everest (8848 m). Een indrukwekkende en historische prestatie waarvan zij in Hoog spel verslag doet. Ze beschrijft haar fysieke en mentale hoogte- en dieptepunten maar neemt ook de organisatie van de internationale expeditie onder de loep en staat stil bij het tragische overlijden van een teamgenoot. Daarnaast geeft zij haar visie op de bergsport in de huidige tijd van stress en commercie. Maar boven alles is Hoog spel het verhaal van een tomeloze passie voor de bergen.
'Waar de meeste Everest-boeken blijven hangen in beschrijvingen van klimstrategie├źn maakt Hoog spel voor het eerst sinds lange tijd weer enthousiast.' Hoogtelijn
'Ongelooflijk mooi boek (...) echt heel erg spannend.' Paul de Leeuw
Katja Staartjes (1963) bekleedde diverse managementfuncties in het bedrijfsleven en de non-profitsector. Tegenwoordig is zij werkzaam als interim-manager. Sinds verschijning van dit boek is Staartjes een veelgevraagd spreker op bijeenkomsten en congressen in het bedrijfsleven. Katja Staartjes heeft een expeditie naar de Makalu (8463 m) in voorbereiding.

Verder lezen

Products015.com uit Rotterdam

Logo Products015.com

Wij besteden veel aandacht aan het schoonmaken, het bepalen van de staat en de bijbehorende prijs van de boeken. Tevens worden de boeken zorgvuldig verpakt voor verzending. Kwaliteit en een eerlijke prijs vinden wij belangrijk.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Katja Staartjes - Hoog spel Katja Staartjes - Hoog spel Katja Staartjes - Hoog spel