Kitty Sewell - Ijsval

Schrijver:
Titel: Ijsval
ISBN: 9789044318760
Taal: Nederlands
Uitgever: The House of Books
Bijzonderheden: 2007 - 1 - Als nieuw - Jaar van uitgave: 2007. Lichte gebruik-/opslagsporen
Prijs: € 11,70
Verzendkosten: Gratis (binnen Nederland)
Meer info:

In Cardiff Wales vindt dokter Dafydd Woodruff dat zijn werk routine is geworden. Het enige probleem in zijn leven is het verlangen van zijn vrouw Isabel naar een kind. Dan ontvangt Dafydd uit het niets een brief uit Moose Creek een stadje in het hoge noorden van Canada. Daarin vertelt de dertienjarige Miranda Hailey dat zij zojuist van haar moeder heeft gehoord wie haar vader is: niemand anders dan Dafydd.
Een DNA-test lijkt het bewijs daarvoor. Maar Dafydd kan zich niet herinneren dat hij ooit een intieme relatie met Sheila Hailey heeft gehad. Er blijft hem geen andere keus dan de reis naar Moose Creek te maken en de waarheid te achterhalen. In de Canadese wildernis wordt hij geconfronteerd met demonen uit het verleden die hij dacht achter zich te hebben gelaten...

Verder lezen

Products015.com uit Rotterdam

Logo Products015.com

Wij besteden veel aandacht aan het schoonmaken, het bepalen van de staat en de bijbehorende prijs van de boeken. Tevens worden de boeken zorgvuldig verpakt voor verzending. Kwaliteit en een eerlijke prijs vinden wij belangrijk.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Kitty Sewell - Ijsval Kitty Sewell - Ijsval Kitty Sewell - Ijsval